Αποστολία Ζώη: «Με πλήγωσε που σταμάτησα, αλλά αν δεν το έκανα, θα πέθαινα στην ψάθα»

Αποστολία Ζώη

«Δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό. Από την Εθνική δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ έχω φέρει τόσες νίκες», είπε η Αποστολία Ζώη.

Καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «I Love Σου Κου» ήταν σήμερα η Αποστολία Ζώη. Η τραγουδίστρια μίλησε στη Μπέττυ Μαγγίρα για την καριέρα της στο τραγούδι, τον αθλητισμό, αλλά και τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με τους γονείς της.

«Ξεκίνησα την καριέρα μου από το θέατρο. Δεν μετάνιωσα που μεταπήδησα στο τραγούδι. Ήμουν πρωταθλήτρια στις καταδύσεις, αλλά σταμάτησα λόγω ενός τραυματισμού. Με πλήγωσε που σταμάτησα. Αν δεν σταματούσα, θα πέθαινα στην ψάθα. Δεν μπορείς να ζήσεις από τον αθλητισμό. Από την Εθνική δεν έχω πάρει ούτε ένα ευρώ, ενώ έχω φέρει τόσες νίκες», είπε αρχικά η Αποστολία Ζώη.

Για την αποχή της από το τραγούδι, η Αποστολία Ζώη είπε: «Διέκοψα το τραγούδι γιατί συνειδητοποίησα ότι πρέπει να κάνεις διάφορα πράγματα για να πας μπροστά. Έμεινα τότε τέσσερα χρόνια εκτός χώρου. Όταν έφυγα, σκεφτόμουν ότι μπορεί να μην ξαναγυρίσω. Επέστρεψα στο τραγούδι γιατί η μαμά μου τότε ήταν άρρωστη και ήθελε να με δει ξανά να τραγουδάω».

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε, η Αποστολία Ζώη είπε: «Η απώλεια της μητέρας μου με συντάραξε. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου έμαθα ότι ο μπαμπάς μου έχει καρκίνο. Ήταν ένα μούδιασμα, δεν μπορούσαμε να συνειδητοποιήσουμε τι συμβαίνει».