Αποστολία Ζώη για Βασίλη Καρρά: «Δεν το ξεχνάω αυτό, δεν το έχω βγάλει, υπάρχει σε κάποιο κινητό»

Ζώη Καρράς

"Πασίγνωστος καλλιτέχνης που μεσουρανεί μέχρι σήμερα νόμιζε ότι ήταν... καβάλα στο άλογο και όλοι οι υπόλοιποι έπρεπε να είμαστε από κάτω", αποκαλύπτει η τραγουδίστρια.

Την Αποστολία Ζώη συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» σε βραδινή της έξοδο. Η γνωστή τραγουδίστρια ρωτήθηκε για τη γνωριμία της με τον Βασίλη Καρρά, ενώ αποκαλύπτει τη δύσκολη συνεργασία που είχε στο παρελθόν με πασίγνωστο συνάδελφό της.

«Εγώ είμαι πολύ εσωστρεφής άνθρωπος. Δεν μοιράζομαι τα μυστικά μου ιδιαίτερα, είμαι σφήκα σε αυτό. Τον είχα βρει ένα βράδυ, με ρώτησε «τι κάνεις, μικρή;», του είπα όλα μου τα θέματα και μου έγραψε επί τόπου ένα ακυκλοφόρητο τραγούδι», αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη.

«Δεν το ξεχνάω αυτό. Δεν το ‘χω βγάλει, πρέπει να το βρω αυτό, υπάρχει σε κάποιο κινητό. Είναι ένας άνθρωπος που σου βγάζει από μέσα σου όλη την ειλικρίνεια σε δευτερόλεπτα. Έχει χάρισμα», συμπληρώνει η τραγουδίστρια για τον Βασίλη Καρρά.

«Θέλω να είναι καλά, να μην είναι τίποτα το σοβαρό. Και αν είναι κάτι σοβαρό, να φύγει γρήγορα από πάνω του, να είναι περαστικά όλα και να επιστρέψει σιδερένιος», εύχεται η Αποστολία Ζώη για την περιπέτεια υγείας που περνά το τελευταίο διάστημα ο ερμηνευτής.

«Μου έχει τύχει δύσκολη συνεργασία με πασίγνωστο καλλιτέχνη που μεσουρανεί μέχρι και σήμερα. Που ο καθένας πιστεύει ότι είναι καβάλα στο άλογο και όλοι οι άλλοι πρέπει να είναι από κάτω. Δεν μπορώ να πω όνομα, γιατί θα πέσουν αγωγές και δεν θέλω», παραδέχεται κλείνοντας τις δηλώσεις της η Αποστολία Ζώη.