Αποστολία Ζώη για Νότη Σφακιανάκη: «Δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι άσχημο»

Σφακιανάκης Ζώη

"Κάτι άκουσα ότι τον ψάχνουν, εύχομαι να είναι καλά. Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί του", δηλώνει η Αποστολία Ζώη στην κάμερα του Alpha.

Την Αποστολία Ζώη συνάντησε η κάμερα του Super Κατερίνα. Η γνωστή τραγουδίστρια αναφέρθηκε στις συνεργασίες της με τον Αλέξη Γεωργούλη και τον Νότη Σφακιανάκη στο παρελθόν αλλά και στο ενδεχόμενο να παρουσιάσει το YFSF, στο οποίο έχει συμμετάσχει με επιτυχία στο παρελθόν.

«Κάτι άκουσα ότι τον ψάχνουν. Το έκανε πάντα βέβαια αυτό ο Νότης, του αρέσει η μοναξιά του. Τουλάχιστον εγώ αυτό αντιλήφθηκα από τον καιρό που δουλεύαμε παρέα. Πέρασα πάρα πολύ ωραία μαζί του και είναι ένας άνθρωπος που προστατεύει πολύ τους συνεργάτες του», δηλώνει η Αποστολία Ζώη στην κάμερα του Alpha.

«Είναι πολύ σημαντικό να ξέρεις ότι ξεκινάς μία συνεργασία και όλα αυτά που έχεις συζητήσει να τα ξέρεις από την αρχή. Εύχομαι να είναι καλά, μου είπαν ότι τον ψάχνουν και δεν θέλω να πιστεύω ότι έχει συμβεί κάτι άσχημο», σημειώνει η τραγουδίστρια.

Τι θυμάται από τη συνεργασία της με τον Αλέξη Γεωργούλη το 2019 στη θεατρική παράσταση «Ζητείται Ψεύτης» του Δημήτρη Ψαθά στο Θέατρο Παλλάς;

«Περάσαμε πολύ όμορφα εκείνη τη χρονιά. Ήμασταν ένας θίασος 25 ατόμων, πολύ δεμένοι και θερμοί ο ένας με τον άλλο. Δεν ξέρω τι γίνεται, εμένα μου φαίνεται πάρα πολύ περίεργο όλο αυτό», απαντά η Αποστολία Ζώη.

«Θα μπορούσα να παρουσιάσω το YFSF αλλά θα ήθελα και να συμμετέχω έστω και λίγο σε κάθε επεισόδιο», επισημαίνει η Αποστολία Ζώη σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου.