Αποστολία Ζώη: «Είχα κουραστεί, είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά και να αλλοιώνομαι»

Αποστολία Ζώη

"Δεν μου άρεσε όλο αυτό οπότε σταμάτησα για κάποια χρόνια, τέσσερα χρόνια περίπου" εξομολογήθηκε η Αποστολία Ζώη.

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αποστολία Ζώη στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τη δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη το μεσημέρι της Κυριακής στο MEGA. Μεταξύ άλλων, δε, η όμορφη τραγουδίστρια μίλησε για την απώλεια των γονιών της, το φλερτ στα social media και την απόσταση που πήρε για τέσσερα περίπου χρόνια από τον χώρο του τραγουδιού.

Πιο συγκεκριμένα, η Αποστολία Ζώη εξομολογήθηκε πως «το «Δεν είσαι εδώ» (σ.σ. που είναι και ο τίτλος του νέου της τραγουδιού) θα το πω πρώτα απ’ όλα στους γονείς μου. Αυτές τις ημέρες έβλεπα τις φωτογραφίες του και μου φαινόταν πάρα πολύ περίεργο το ότι δεν είναι εδώ. Δεν μπορώ να το συλλάβω ακόμα».

«Το φλερτ στα social media σε εμένα είναι πάρα πολύ σοβαρό γιατί… μου κάνουν μόνο προτάσεις γάμου! Δεν ξέρω, με έχουν μάλλον ότι είμαι κορίτσι για σπίτι. Φυσικά και δίνω σημασία στην ηλικία, άμα γνωρίσω κάποιον από κοντά, γιατί μικροδείχνω κιόλας οπότε υπάρχει ένα φλερτ από μικρότερους άνδρες. Θα ρωτήσω, λοιπόν, αν κάτι με ενδιαφέρει».

«Είχα κουραστεί σε κάποια θέματα από το επάγγελμα και είχα αρχίσει να ζορίζομαι ψυχικά, να αλλοιώνομαι κάπως και δεν μου άρεσε οπότε σταμάτησα για κάποια χρόνια. Τέσσερα χρόνια. Το οργάνωνα περίπου ενάμιση χρόνο πριν και έλεγα ότι, αν σταματήσω, δεν θα ξαναμπώ στα social media και δεν θα ξαναέχω κινητό τηλέφωνο. Μου έλεγαν όλοι ότι είμαι τρελή, αποκλείεται και τα λοιπά. Το έκανα όμως για ενάμιση χρόνο» συμπλήρωσε, επίσης, η Αποστολία Ζώη στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.