Αποστολία Ζώη: «Δεν ξεπερνιέται η απώλεια, έχω ακόμη τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου απλά δεν χρησιμοποιούνται»

Αποστολία Ζώη

"Είχα βγει ως πελάτισσα σε ένα μαγαζί, μου έδωσαν το μικρόφωνο και μου έκαναν πρόταση οι επιχειρηματίες, επειδή με άκουσαν να τραγουδάω", αποκαλύπτει η τραγουδίστρια.

Στην Ευάννα Ζουμπούρογλου και την κάμερα του Happy Day μίλησε η Αποστολία Ζώη. Η γνωστή τραγουδίστρια άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων μοιράστηκε προσωπικά της βιώματα από την απώλεια των γονιών της, τη σχέση με πασίγνωστο ηθοποιό που της χρέωσαν στο παρελθόν αλλά και τη στάση που κρατά η ίδια για τον γάμο όλα αυτά τα χρόνια.

«Το παιδικό μου όνειρο ήταν να γίνω αεροσυνοδός ή χημικός μηχανικός. Το τραγούδι προέκυψε κάπως περίεργα. Είχα βγει ως πελάτισσα σε ένα μαγαζί, μου έδωσαν το μικρόφωνο και μου έκαναν πρόταση οι επιχειρηματίες, επειδή με άκουσαν να τραγουδάω», αποκαλύπτει η Αποστολία Ζώη για το ξεκίνημά της στη μουσική.

«Χρειάστηκε να κάνω ψυχοθεραπεία όταν έχασα και τον μπαμπά μου. Στο μνημόσυνο της μητέρας μου μάθαμε ότι ο πατέρας μου έχει καρκίνο. Δεν μπορούσα να το αντιμετωπίσω αυτό, χρειαζόμουν βοήθεια», εξομολογείται αμέσως μετά η τραγουδίστρια.

«Δεν ξεπερνιέται η απώλεια, μαθαίνεις να ζεις με αυτήν. Έχω ακόμη τα τηλέφωνά τους στο κινητό μου απλά δεν χρησιμοποιούνται», επισημαίνει η Αποστολία Ζώη.

Κλείνοντας τη συνέντευξη, η τραγουδίστρια εκφράζει την άποψή της για τον γάμο, αναφέροντας: «Δεν θα ήθελα να παντρευτώ για να χωρίσω στη συνέχεια, οπότε γι’ αυτό δεν το έχω τολμήσει ακόμη. Έχω πλησιάσει κοντά στον γάμο αλλά δεν το έχω τολμήσει».