Αποσπάσματα από τα Madwalk 2020 by Serkova Crystal Pure-The Fashion Music Project

MadWalk

Madwalk - Απόψε στις 21.00 η μόδα συναντά την μουσική.

Το επετειακό MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project, έρχεται απόψε στις 21:00 αποκλειστικά στο MEGA. Ο μοναδικός θεσμός που ενώνει τη μουσική και τη μόδα γιορτάζει 10 χρόνια και υποδέχεται το 2021 με εντυπωσιακές συνεργασίες.

Στο εντυπωσιακό σκηνικό, στο Ολυμπιακό Κέντρο Ξιφασκίας, σε ένα ανατρεπτικά δημιουργικό event όπου η μόδα συναντά τη μουσική, θα παρουσιαστούν μοναδικά acts γεμάτα εκπλήξεις κι ανατροπές από δημοφιλείς καλλιτέχνες μαζί με τις πρωτότυπες δημιουργίες κορυφαίων Ελλήνων σχεδιαστών.

Μεταξύ άλλων, απόψε στις 21:00 στο MEGA θα απολαύσουμε,  τον ένα και μοναδικό Γιώργο Μαζωνάκη που θα ερμηνεύσει το νέο του single «Τόσα Βράδια» και το ξεχωριστό «Αγαπώ σημαίνει», από το ομώνυμο album του – που έχει σημειώσει ρεκόρ επιτυχιών.

Ο Γιώργος Μαζωνάκης φορώντας δημιουργίες αποκλειστικά σχεδιασμένες για αυτόν, θα κορυφώσει το MadWalk 2020 by Serkova Crystal Pure – The Fashion Music Project με ένα ανατρεπτικό φινάλε, στέλνοντας ηχηρό μήνυμα αισιοδοξίας!

Η εκθαμβωτική  Ελένη Φουρέιρα θα τραγουδήσει και θα χορέψει το «Light It Up» παρουσιάζοντας τις δημιουργίες της Celia Kritharioti και κλέβοντας την παράσταση.

Στο opening act by Serkova Crystal Pure  θα απολαύσουμε την Demy σε ένα ανατρεπτικό ντουέτο με τον FY που θα ερμηνεύσουν το «Στα Κόκκινα».

Στη συνέχεια, η Τάμτα θα μας συνεπάρει με το «Hold On» στο catwalk του Sotiris Georgiou. Η Ήβη Αδάμου στο catwalk του Vassilis Zoulias με τη διασκευή́ του κλασικού́ «Σκλάβα».

Η Πέννυ Μπαλτατζή ερμηνεύει  το διαχρονικό  «Golden Eye» με  τον δικό της μοναδικό τρόπο . Ο Ίαν Στρατής θα ερμηνεύσει το «The Rockafeller Skank» σε ένα special catwalk και η Έλενα Τσαγκρινού το «Be My Lover».

Το εντυπωσιακό ντουέτο της Κόνι Μεταξά με τον Τάσο Ξιαρχό με ένα mash up  των «Roses» και «Live or Die».

Τέλος, η Ρένα Μόρφη ερμηνεύει το «Ιπποτικό» και  ο Αναστάσιος Ράμμος  το «Watermelon Sugar».