Απόψε το Mega Cinema κρύβει μια Ουράνια Έκπληξη

Mega

Αγαπημένες ταινίες και αυτό το Σάββατο στο MEGA.

Μια βιογραφική και μια δραματική ταινία σε πρώτη προβολή έρχονται απόψε στο Mega Cinema. ο Λάθος άνθρωπος είναι Α’ τηλεοπτική μετάδοση.

Όσοι πιστεύουν στην θεωρία ότι η λύση των προβλημάτων μας δεν είναι απαραίτητο να στηρίζεται πάντα στον ορθολογισμό και την λογική, θα μείνουν σίγουρα ικανοποιημένοι από την ταινία της Πατρίτσια Ρίτζεν, «Ουράνια έκπληξη» («Miracles from heaven», ΗΠΑ, 2016), με την οποία  συνεχίζονται οι μεταδόσεις αξιόλογων ταινιών από το Μεγάλο Κανάλι. Η ταινία θα μεταδοθεί απόψε στις 20.50 και αναφέρεται στον αγώνα μιας μητέρας (Τζένιφερ Γκάρνερ) να βρει την λύση για την θεραπεία την 10χρονης κόρης της, πάσχουσας από ανίατη ασθένεια. Προ αδιεξόδου έχοντας δοκιμάσει τα πάντα χωρίς αποτέλεσμα, η μητέρα αποφάσισε να ακολουθήσει τον δρόμο ενός αναπάντεχου και ανεξήγητου γεγονότος που της είχε χτυπήσει την πόρτα όταν το κορίτσι σώθηκε στο νοσοκομείο προκαλώντας απορία ακόμα και στους ειδικούς γιατρούς που είχαν  Η Ρίτζεν χειρίζεται με την αρμόζουσα ευαισθησία και ευγένεια το δύσκολο θέμα της το οποίο μάλιστα στηρίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της Κρίστι Μπιμ που έγινε μπεστ σέλερ πριν μετατραπεί σε σενάριο.

Αμέσως μετά την «Ουράνια έκπληξη», στις 23.00 και σε πρώτη μετάδοση από την τηλεόραση του MEGA, ακολουθεί ο «Λάθος άνθρωπος» («The wronged man», ΗΠΑ, 2010) του Τομ Μακ Λάφλιν, ταινία βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα. Ο εξαίσιος ηθοποιός Μαχερσάλα Αλι – δις βραβευμένος με Οσκαρ Β’ ρόλου για το «Moonlight» και το «Πράσινο βιβλίο»- πρωταγωνιστεί στον ρόλο του Κάλβιν Ουίλς, ενός Αφροαμερικανού που έμεινε φυλακισμένο για περισσότερα από 20 χρόνια έχοντας κατηγορηθεί ψευδώς και καταδικαστεί για τον βιασμό ενός 10χρονου κοριτσιού. Η ταινία εστιάζει στην προσπάθεια μιας δικηγόρου (Τζούλια Ορμοντ), η οποία έχοντας ξεπεράσει τις αρχικές της αμφιβολίες (συν τω ότι η ίδια είναι ανύπαντρη μητέρα) διεξήγαγε  μια δραματική και θυελλώδη 22ετή μάχη με το σύστημα δικαιοσύνης για την επίτευξη της αθωότητάς του.