Απόψε ο μεγάλος τελικός του J2US με καλεσμένη την Άννα Βίσση

J2US

J2US, απόψε στις 20:00 στο Open.

Απόψε στις 20.00 ήρθε η ώρα του μεγάλου τελικού! Το J2US μπαίνει στην τελική ευθεία και απόψε κάνει φινάλε με τον πιο εντυπωσιακό και ανατρεπτικό τρόπο. Ο Νίκος Κοκλώνης υποδέχεται ζωντανά στη σκηνή την μοναδική Άννα Βίσση σε μια βραδιά που θα συζητηθεί.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανεβαίνει στη σκηνή και το μεγαλύτερο πάρτυ της χρονιάς ξεκινά. Θα τραγουδήσει αγαπημένες επιτυχίες της και με τη μοναδική ενέργειά της θα απογειώσει το J2US, σε μια νύχτα γεμάτη τραγούδι, κέφι και ρυθμό που θα μείνει αξέχαστη!

Ποιες άλλες όμως εκπλήξεις ετοιμάζει ο Νίκος για απόψε; Σε κάθε live εξέφραζε πάντα μια επιθυμία του, που ήθελε να πραγματοποιηθεί από τους καλεσμένους του. Τι άραγε θα ζητήσει απόψε από την Άννα;

Το J2US ετοιμάζει τις ωραιότερες εκπλήξεις αλλά και τα πιο πλούσια δώρα για τους τηλεθεατές του, που τόσο το αγάπησαν!

Απόψε βέβαια είναι και η σειρά των κριτών να ανέβουν στην σκηνή και να πιάσουν το μικρόφωνο! Θα σηκωθούν από την ασφαλή καρέκλα του κριτή και θα γευτούν …. «τη γλύκα» της σκηνής.

Στο διαγωνιστικό μέρος η αγωνία κορυφώνεται! Τα ζευγάρια θα τραγουδήσουν τρία τραγούδια το καθένα. Ένα τραγούδι δικής τους επιλογής, ένα που έχουν ήδη τραγουδήσει στη σκηνή του J2US και ένα κοινό και για τα τρία ζευγάρια.

Ποιος θα είναι ο μεγάλος νικητής του J2US; Ποιο ζευγάρι θα κερδίσει κοινό και κριτές; Ο Αναστάσιος Ράμμος με την Κατερίνα Ζαρίφη, ο Λευτέρης Πανταζής με τη Ζωή Δημητράκου ή η Ζόζεφιν με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο;

Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής θα είναι εκεί για να δώσουν τη βαθμολογία τους. Ποια θα είναι η γνώμη του Γιώργου Θεοφάνους;

Το κοινό παραμένει ο μεγάλος πρωταγωνιστής αφού είναι ο πέμπτος κριτής του show και αποφασίζει 50-50 μαζί με την κριτική επιτροπή για την τύχη των ζευγαριών.