Απόψε η ρεβάνς του Μιχάλη Ζαμπίδη με τον Ρώσο Batu Khasikov

Στον πολυαναμενόμενο αγώνα ρεβάνς, θα αγωνιστεί ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής Μιχάλης Ζαμπίδης στη Μόσχα, στη μεγάλη ρωσική διοργάνωση «Fight Nights» και θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπος με τον Batu Khasikov, διεκδικώντας τον Παγκόσμιο Τίτλο της WKN στα 71kg.

Η «μάχη της Μόσχας», όπως την αποκαλούν οι Ρώσοι, αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παγκοσμίως, μιας και αποτελεί μεγάλο γεγονός στον χώρο του kick boxing, καθώς πρόκειται για δύο πολύ σκληρούς μαχητές, οι οποίοι είχαν ξανασυναντηθεί παλαιότερα στην ίδια διοργάνωση και ο αγώνας τους δεν ολοκληρώθηκε ποτέ λόγω τραυματισμού του Μιχάλη Ζαμπίδη.

Ο Batu Khasikov είναι ένας εξαιρετικά δυνατός αντίπαλος και ιδιαίτερα δημοφιλής στη Ρωσία. Πέρα από την αθλητική του ιδιότητα είναι και μέλος της ρωσικής κυβέρνησης, έχοντας ως σταθερό θεατή των αγώνων του τον Βλαντιμίρ Πούτιν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Batu αποφάσισε να τελειώσει την καριέρα του παίζοντας τον τελευταίο του αγώνα με τον Μιχάλη Ζαμπίδη, παίρνοντας ειδική άδεια, καθώς ως πολιτικό πρόσωπο η νομοθεσία στη Ρωσία δεν επιτρέπει να τον αγγίζει κανείς!

Η διοργάνωση Fight Nights πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαρτίου, στο στάδιο Luzhinki και το ελληνικό κοινό θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει τον αγώνα του Μιχάλη Ζαμπίδη στην Ελλάδα αποκλειστικά από την τηλεόραση του AΝΤ1, απόψε Σάββατο 29 Μαρτίου στις 21:15.