Απόψε η πρεμιέρα του «Master Chef Junior»!

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Μπορεί να είναι μικροί σε ηλικία, διαθέτουν όμως τεράστιο ταλέντο και μας σερβίρουν πρωτότυπες συνταγές, γευστικά πιάτα και πολύ φαντασία. Η Μαρία Μπεκατώρου απόψε στις 21:50, μας συστήνει τους 12 μικρούς και επίδοξους σεφ που θα αποδείξουν ότι η μαγειρική είναι ένα απολαυστικό παιχνίδι. Οι κριτές Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος βρίσκονται δίπλα τους για να βοηθήσουν, να συμβουλεύσουν, να ενθαρρύνουν, αλλά και να αναδείξουν τον πρώτο Έλληνα Junior Masterchef. 

Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο;

Δώδεκα χιλιάδες παιδιά από ολόκληρη την Ελλάδα δήλωσαν συμμετοχή στο Junior Masterchef. Στα δύο πρώτα επεισόδια, παρακολουθούμε τους 40 καλύτερους μικρούς σεφ να διαγωνίζονται σε 4 ομάδες των 10 ατόμων, προκειμένου να επιλεγούν οι 20.

Στο πρώτο επεισόδιο, οι δέκα πρώτοι διαγωνιζόμενοι μπαίνουν σε ένα ειδικά διαμορφωμένο χασάπικο που έχει στηθεί στο στούντιο για να διαλέξουν και να μαγειρέψουν το είδος κρέατος που επιθυμούν. Η δεύτερη ομάδα, που αποτελείται από τα παιδιά με την μικρότερη ηλικία, καλείται να μαγειρέψει το αγαπημένο της φαγητό και να το παρουσιάσει όσο πιο όμορφα και δημιουργικά μπορεί στους κριτές.

Μπορεί να είναι μικροί σε ηλικία, διαθέτουν όμως τεράστιο ταλέντο και μας σερβίρουν πρωτότυπες συνταγές, γευστικά πιάτα με πολύ φαντασία και αξεπέραστο χιούμορ. 'Ενα απολαυστικό παιχνίδι για μάγειρες από κούνια ξεκινάει!

Διαβάστε ακόμα:

Τι είπε η Μπεκατώρου 5 μέρες πριν την πρεμιέρα της

Γνωστός παρουσιαστής τρόμαξε την Μπεκατώρου την ώρα που ήταν στον αέρα!