ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Το KISMET φεύγει…

Τι θα γίνει στην απογευματινή ζώνη;
Τουρκική σειρά για τουρκική σειρά δεν έχει αφήσει ο ΑΝΤ1 που να μην εξασφαλίσει τα δικαιώματά της με αποτέλεσμα το MEGA  να ψάχνεται… γενικώς και να μην βρίσκει ειδικώς… άλλες σειρές τουρκικής προέλευσης!

Βλέπετε η μεγάλη και απρόσμενη για κάποιους επιτυχία του «Kismet», αλλά και του «Χίλιες και μια Νύχτες» έχει ανοίξει την όρεξη και στα άλλα κανάλια, αλλά μάταια. Ωστόσο, τα καλά νέα για τους ανταγωνιστές είναι ότι Θεού θέλοντος το «Kismet» ολοκληρώνει τα επεισόδιά του κάπου μεταξύ Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς σε αντίθεση με το «Χίλιες και μια Νύχτες» που έχει ακόμα δρόμο μέχρι και το καλοκαίρι.

Τώρα αυτό που έχει σημασία για τους τηλεθεατές είναι να δούμε ποια σειρά θα το αντικαταστήσει. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η σειρά που θα πάρει τη θέση του «Kismet» είναι πάλι τουρκική και δεν είναι άλλη από το «Gumus» που από τις 20 Σεπτέμβρη και για 100 επεισόδια θα προβάλλεται στο TV Μακεδονία.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο ΑΝΤ1 έχει στη διάθεσή του και το επίσης τουρκικό «Ezel» αλλά αυτό θα κρατηθεί για αργότερα, μιας και τα στελέχη του σταθμού θεωρούν ότι δεν πρέπει να το «κάψουν» ακόμα.   

  Τίνα Μεσσαροπούλου