ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Professional sinnerz στο zappIT: «Οι νέοι καλλιτέχνες πρέπει να κάνουν την διαφορά…»

Διαβάστε τι είπαν στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησαν στο zappIT. Δείτε φωτογραφίες απο τα παρασκήνια της εμφάνισης τους στο Greek Idol.

Τους συναντήσαμε στα καμαρίνια του Greek Idol, την ώρα που ετοιμάζοντουσαν για να βγούνε στην σκηνή. Ευδιάθετοι δέχτηκαν να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας και έτσι ξεκίνησε η συνέντευξη…

Στην ερώτηση για το άν παρακολουθούνε το Greek Idol αλλά και άλλα ανάλογα μουσικά reality, αστειέυτηκαν λέγοντας πως εδώ και πολύ καιρό δεν έχουν κεραία στο σπίτι τους…

Με αφορμή την παρουσία τους στην σκηνή του Greek Idol, τους ρωτήσαμε άν έχουν ξεχωρίσει κάποιο παιδί απο τους φετινούς συμμετέχοντες: «Στον ελάχιστο χρόνο που έχουμε μέχρι να εμφανιστούμε στην σκηνή διαπιστώσαμε ότι όσα παιδιά τραγούδησαν είχαν πολύ καλές φωνές και φαίνεται το επίπεδο να είναι υψηλο για φέτος».

Για το τι θα συμβουλέυανε τους νέους καλλιτέχνες και ειδικά τα παιδιά που ξεχωρίζουν μέσα απο κάποιο μουσικό ριάλιτι απάντησαν : «Οι νέοι καλλιτέχνες πρέπει να κάνουν την διαφορά… ειδικά τα παιδιά που ξεχωρίζουν μέσα απο τέτοια μουσικά show, θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια για να φύγει αυτή η «ρετσινιά» του ότι ξεχώρισαν μέσα απο έκει, αν μπορούμε να το πούμε έτσι…πολύ σημαντικό είναι να ξέρουν ποιό είδος μουσικής θέλουν να ακολουθήσουν».

Στο αν εκείνοι θα δήλωναν συμμετοχή και κάποιο μουσικό διαγωνισμό, ήταν ξεκάθαροι πως όχι…και πως δεν θα μπορούσαν να φανταστούν ένα διαφορετικό ξεκίνημα για τους ίδιους και το συγκρότημα τους.

Αγαπημένο τους φετίχ φαίνεται να είναι τα tattoo και δεν διστάζουν να μας τα δείξουν…

Τους ρωτήσαμε τι σχεδιάζουν για την μουσική πορεία του συγκροτήματος τους, αλλά και για την επόμενη εμφάνιση τους και μας είπαν: «Θέλουμε να ανταποδώσουμε  την αγάπη μας στον κόσμο που μας στηρίζει και αγαπάει τα τραγούδια μας γι’ αυτό όλο το καλοκαίρι θα κάνουμε live εμφανίσεις εντός και εκτός Αθηνών».
 
Μετά απο την επιτυχία τους με το κομμάτι » Πες ό,τι θές» … επιλέγουν να παρουσιάσουν το νέο τους μουσικό κομμάτι με τίτλο » Όταν ξαναπεράσει» , αποκλειστικά στην σκηνή του Greek Idol. Μάλιστα μας αποκάλυψαν πως τον τίτλο του νεόυ  μουσικού τους κομματιού τον εμπνευστήκαν στο καμαρίνι τους μέσα σε λίγα λεπτά!

Δείτε φωτογραφίες απο την εμφάνιση τους στην σκηνη του Greek


Λίγα λεπτά πρίν εμφανιστούν στην σκηνή.


Η Ρούλα Κορομηλά αστιεύεται μαζί τους.


Το συγκρότημα δίνει τον ρυθμό και ανεβάζει τον παλμό στο κοινό του Greek Idol.

Ρεπορτάζ: Μαργαρίτα Ξένου