ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! Πότε θα ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για τον ελληνικό τελικό της Eurovision! Kαι με τη…βούλα η συμβολή του MAD!

Η ΕΡΤ και το MAD είναι έτοιμοι να ανακοινώσουν τις λεπτομέρειες για την φετινή ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision!

Στο μουσικό κανάλι MAD TV, ανατίθεται η παραγωγή του ελληνικού τελικού για την επιλογή του τραγουδιού, που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, καθώς και όλων των υποστηρικτικών δράσεων για την προετοιμασία της ελληνικής συμμετοχής.

Η συγκεκριμένη απόφαση ελήφθη κατά τη διάρκεια του σημερινού ΔΣ της ΕΡΤ, «ύστερα από άκαρπες επαφές με δισκογραφικές εταιρίες και εκτενή συζήτηση σχετικά με τις οικονομικοτεχνικές παραμέτρους του ζητήματος και τις ποιοτικές προδιαγραφές, με στόχο τη διασφάλιση των συμφερόντων της Δημόσιας Ραδιοτηλεόρασης».

Να αναφέρουμε πως η ΕΡΤ θα ανακοινώσει τα ονόματα των υποψηφίων για τον ελληνικό τελικό σήμερα το μεσημέρι! Οι υπεύθυνοι στο Ραδιομέγαρο δεν έχουν καταλήξει ακόμα, αν θα είναι 4 ή 5 οι καλλιτέχνες που θα διεκδικήσουν το…χρίσμα. Πάντως, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ZAPPIT, κάποια από τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει (DEMY,Θωμαίς Απέργη κλπ), θα είναι μεταξύ αυτών…

Υπομονή και θα μάθουμε σε λίγες ώρες…

Σε ό,τι αφορά στην ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού, επικρατέστερη είναι η 21η Φεβρουαρίου.

Λάμπρος Κωνσταντάρας

Διαβάστε ακόμα:

Eurovision 2013…ερχόμαστε! Δεν θα αντέξω άλλα ονόματα παραμύθια