ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Μπαίνουν ξανά όλοι οι κομμένοι στο «Master Chef»

Τα τελευταία γυρίσματα για το ριάλιτι μαγειρικής του MEGA

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το «Master Chef» καθώς στο τέλος του μήνα πρόκειται να ολοκληρωθεί η παρουσία του στο τηλεοπτικό τοπίο με την ανάδειξη του «πρώτου έλληνα Master Chef».

Η αλήθεια είναι ότι το ριάλιτι μαγειρικής αποδείχτηκε δυνατό πρόγραμμα φέρνοντας καθημερινά υψηλές τηλεθεάσεις για το MEGA και μάλιστα στη δύσκολη ζώνη του prime time.

Προς το παρόν τα γυρίσματα έχουν σταματήσει και οι δύο φιναλίστ περιμένουν τη μεταξύ τους τελική αναμέτρηση. Πριν όμως από αυτή θα συναντηθούν ακόμα μία φορά με όλους τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του ριάλιτι μαγειρικής. Τις επόμενες μέρες όλοι οι διαγωνιζόμενοι που έχουν αποχωρήσει από το «Master Chef» πρέπει να πάρουν τις κουτάλες τους και να βρεθούν ξανά απέναντι στην κριτική επιτροπή. Ο λόγος; Για να παρακολουθήσουν το τελευταίο μάθημα του «Master Class» που θα παραδώσουν οι Λευτέρης Λαζάρου, Γιάννης Λουκάκος και Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Σε αυτό το τελευταίο μάθημα οι τρεις κριτές θέλουν να έχουν απέναντί τους και τους 2 φιναλίστ αλλά και τους 18 πρώην διαγωνιζόμενους. Το μόνο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι υπεύθυνοι της παραγωγής είναι να καταφέρουν όλοι οι διαγωνιζόμενοι να πάνε στο γύρισμα αφού πολλοί από αυτούς έχουν φύγει καιρό από το ριάλιτι μαγειρικής και εργάζονται. Αλλά οι περισσότεροι έχουν δηλώσει πως θέλουν να συμμετέχουν στο τελευταίο μάθημα των τριών κριτών.

Μάλιστα, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του Newsit στο τελευταίο «Master Class» ρόλο έκπληξη θα έχει και η παρουσιάστρια του «Master Chef», Ευγενία Μανωλίδου. Αλλά δεν θα προδώσουμε περισσότερα μέχρι να πραγματοποιηθεί το γύρισμα…

Γρηγόρης Μελάς