ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Λιανός – Φραγκολιάς πανέτοιμοι για την πρεμιέρα του Guinness World Records show

Διαβάστε: τι δήλωσαν αποκλειστικά στο zappIT οι δύο παρουσιαστές.

Ο Γιώργος Λιανός και ο Κώστας Φραγκολιάς είναι οι δύο εκ των τριών – ο τρίτος είναι ο Λορέντζο Καριέρε- παρουσιαστών του Guinness World Records show που κάνει απόψε πρεμιέρα στο Mega (στις 23:00). Απίθανα ρεκόρ και απίθανοι άνθρωποι θα μας κρατήσουν συντροφιά για μια ακόμα χρονιά, με τα τρία αγόρια να δίνουν αέρα «παρείστικο» και χιουμοριστικό στην εκπομπή… Το zappIT μίλησε με τον Γιώργο και τον Κώστα… που μας αποκάλυψαν ανάμεσα σε άλλα ότι τα γυρίσματα φέτος ήταν όλα εξωτερικά (σε αντίθεση με πέρυσι που ήταν σε studio) και έχουν ολοκληρωθεί.

Γιώργος Λιανός: Από το «Μπες στο κλίμα» στο μπες… στα ρεκόρ! 

Για τον συμπαθή Γιώργο αυτή ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχε σε μια μεγάλη παραγωγή

«Είναι πολύ θετικά τα συναισθήματα μου από αυτή τη συμμετοχή. Εντυπωσιάστηκα πολύ από τα γυρίσματα, καθώς μάλιστα είναι η πρώτη φορά που συμμετείχα σε τόσο μεγάλη παραγωγή. Νιώθω ότι ήταν μια μεγάλη ευκαιρία για μένα! «

Όσο για τον Κώστα και το Λορέντζο, «δεν ήμασταν φίλοι. Γνωριστήκαμε στα γυρίσματα, κάναμε ένα δοκιμαστικό οι τρεις μας και ο σκηνοθέτης αναγνώρισε αμέσως την χημεία μας. Θα διαπιστώσετε και εσείς παρακολουθώντας το show, ότι είμαστε μια κλασσική ελληνική ανδροπαρέα με τις πλάκες και τα αστεία της».

Κώστας Φραγκολιάς: Από την Κατερίνα Στικούδη… στον Λορέντζο και το Γιώργο! 

Για τον Κώστα Φραγκολιά είναι η δεύτερη χρονιά που βρίσκεται στην παρουσιάση του show. Φέτος όμως δεν έχει Κατερίνα…

«Δεν ήμουν θετικός στην αρχή να το κάνω. Δεν θα υπήρχε η θηλυκή παρουσιά δίπλα μου! Αντί για την Κατερίνα, έχω δύο βάζελους, παντρεμένους και άσχημους!» κάνει χιούμορ ο Κώστας και έπειτα βάζει τα πράγματα στη θέση τους «Δέσαμε πάρα πολύ, σκεφτόμαστε με τον ίδιο τρόπο και αυτό θα το διαπιστώσετε και στην κάμερα…

Tο show δεν έχει καμία σχέση με το περσινό. Τα γυρίσματα είναι όλα εξωτερικά και έχουμε προσθέσει δικά μας σκετς και αυθρόμητα στιγμιότυπα! »

Πάρτε μια γεύση από το πρώτο επεισόδιο:

Εμείς να τους ευχηθούμε καλή επιτυχία!