ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ανατροπή και θρίλερ στο «Dancing with the stars»!

Λίγες μέρες πριν από τον τελικό του «Dancing with the stars» και τα δεδομένα φαίνεται ότι αλλάζουν.

 Από την αρχή του φετινού κύκλου του talent show, από το πρώτο κιόλας live, κριτική επιτροπή, διαγωνιζόμενοι, αλλά και τηλεθεατές δικαιολογημένα έκαναν τα περισσότερα θετικά σχόλια για τις χορευτικές ικανότητες της Ντορέττας Παπαδημητρίου.

Αναμενόμενο λοιπόν ήταν ότι η ηθοποιός θα ήταν στους φιναλίστ, αφού μάλιστα, στον ημιτελικό μαζί με το χορογράφο και παρτενέρ της, Παύλο, παρουσίασαν την καλύτερη χορογραφία που έχει γίνει ποτέ στο talent show του ΑΝΤ1. Πολλοί μάλιστα πιστεύουν ότι, επίσης δικαιολογημένα, η Ντορέττα και ο Παύλος θα είναι αυτοί που θα κερδίσουν το 3ο «Dancing with the stars». Τελικά όμως, τα πράγματα είναι διαφορετικά και η μάχη με τον Ηλία Βρεττό θα είναι σκληρή, ενώ, μάλιστα, τα έως τώρα δεδομένα είναι διαφορετικά!

Σύμφωνα λοιπόν με έγκυρες πληροφορίες του Newsit, έως τώρα στην ψηφοφορία από το κοινό, προηγείται ο Ηλίας Βρεττός με την Κλόντια Άννα. Βέβαια, να σημειώσουμε ότι έχουμε ακόμα τέσσερεις μέρες μέχρι τον τελικό και όλα μπορούν να αλλάξουν, αλλά από την αρχή της ψηφοφορίας, ο τραγουδιστής βρίσκεται σε προβάδισμα έναντι της ηθοποιού. Σύμφωνα δε, με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες, έως τώρα έχουν ψηφίσει πάρα πολλοί και όπως όλα δείχνουν η συμμετοχή του κόσμου θα ξεπεράσει αυτές των προηγούμενων κύκλων του «Dancing with the stars».

Επίσης, αξίζει να επισημάνουμε ότι, όπως έχει συμβεί και στις ψηφοφορίες των προηγούμενων τελικών, η ψηφοφορία «χτυπά κόκκινο» τις ώρες μετάδοσης του τελευταίου live, αφού τότε ψηφίζουν πολλοί τον αγαπημένο τους star. Θα δούμε λοιπόν, αν το αποτέλεσμα παραμείνει το ίδιο και τελικά νικητής του φετινού «Dancing with the stars» θα είναι ο Ηλίας Βρεττός, κάνοντας την ανατροπή από αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουμε.

Βέβαια, αξίζει να τονίσουμε ότι ο Ηλίας Βρεττός, μπορεί να μην έχει δείξει τις ίδιες υψηλές επιδόσεις με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου, αλλά δικαιολογημένα κι αυτός είναι φιναλίστ, έχοντας αποδείξει ότι είναι καλός στο χορό. Όπως φαίνεται όμως, εκτός από το λαμπερό τελικό που ετοιμάζουν στον ΑΝΤ1, στο παρασκήνιό του, θα έχουμε ένα θρίλερ για το ποιος τελικά θα είναι ο φετινός νικητής!

Δείτε ΕΔΩ όλες τις ειδήσεις για το DANCING WITH THE STARS!