ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο Λάτσιος καλεσμένος στη Μενεγάκη;

Πρεμιέρα κάνει τη Δευτέρα το μεσημέρι η «Ελένη» στον ALPHA. Η Ελένη Μενεγάκη θα καλωσορίσει τους τηλεθεατές στη μία το μεσημέρι, ξεκινώντας τις εκπομπές της για τη φετινή σεζόν.

Ιδιαίτερα λοιπόν τις τελευταίες μέρες, πολλά λέγονται και γράφονται για το τι σκοπεύει να κάνει η παρουσιάστρια στην εκπομπή της. Ένα από τα… σενάρια που κυκλοφορούν, είναι ότι τις πρώτες μάλιστα μέρες μετάδοσης της «Ελένης», καλεσμένος της εκπομπής θα είναι ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1, Γιάννης Λάτσιος.

Να υπενθυμίσουμε δε, ότι το σενάριο αυτό κυκλοφορούσε πολλές φορές πέρυσι, καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν, όπου αρκετές φορές γράφτηκε ότι «την επόμενη βδομάδα ο Λάτσιος στη Μενεγάκη». Τελικά, ουδέποτε συνέβη αυτό, αλλά τις τελευταίες μέρες, ενόψει και της φετινής πρεμιέρας, η φήμη αυτή φούντωσε. Υπάρχει όμως, τέτοια περίπτωση; Θα βρεθούν οι πρώην σύζυγοι μπροστά από τις κάμερες να μιλάνε… περί τηλεοπτικών και άλλων θεμάτων;

Ρωτήσαμε από δω, ρωτήσαμε από κει και τελικά η απάντηση που πήραμε και από τις δύο πλευρές είναι η ίδια. Ουδέποτε έγινε τέτοια συζήτηση, ποτέ δεν τέθηκε τέτοιο θέμα γιατί πολύ απλά, καμία από τις δύο πλευρές δεν βρίσκει το λόγο και την αιτία να γίνει μία τέτοια συνάντηση on air. Άλλωστε, η Ελένη Μενεγάκη είναι παρουσιάστρια σε εκπομπή του ALPHA και ο Γιάννης Λάτσιος διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1.

Το να βρεθούν λοιπόν σε έναν καναπέ τηλεοπτικού πλατό και να συζητήσουν, είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, αφού τα επαγγελματικά συμφέροντα του καθενός είναι εντελώς διαφορετικά. Το ποιοι διαδίδουν αυτά τα σενάρια και με τι σκοπούς, κανείς δεν το γνωρίζει. Σίγουρα όμως, είναι ένα σενάριο που δεν έχει καμία βάση αλήθειας…!

Γρηγόρης Μελάς

Διαβάστε ακόμα:

Άργησε, αλλά…βγήκε! Δείτε το τρέιλερ της Ελένης Μενεγάκη!

Τι λέει η επίσημη ανακοίνωση για την Ελένη Μενεγάκη; – Δείτε τις νέες φωτογραφίες!