Αποκαλυπτικά: Πρεμιέρα για τον Μένιο Φουρθιώτη – Γιατί απουσιάζει η Νανά Παλαιτσάκη;

Αποκαλυπτικά

Το μήνυμα του για το Epsilon στην έναρξη της εκπομπής

Πρεμιέρα για τη νέα τηλεοπτική σεζόν έκανε το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου ο Μένιος Φουρθιώτης με την εκπομπή Αποκαλυπτικά. Γεμάτος ενθουσιασμό και με τραγούδια που αγαπά η εκπομπή, ο παρουσιαστής καλησπέρισε τους τηλεθεατές υποσχόμενος πολλά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Μαζί του οι συνεργάτες του Αλεξάνδρα Τσόλκα, η Νάνσυ Νικολαΐδου, Παντελής Νασόπουλος, Μάρτζυ Λαζάρου και Σωτήρης Καραμίντζας. Από την πρεμιέρα της εκπομπής έλειπε η δημοσιογράφος Νανά Παλαιτσάκη, η οποία όπως ανέφερε ο Μένιος Φουρθιώτης είχε «ένα προγραμματισμένο ταξίδι για προσωπικό της θέμα υγείας, είναι καλά» και  το επόμενο σαββατοκύριακο θα βρίσκεται στην εκπομπή.

Το μήνυμα του Μένιου Φουρθιώτη στην πρεμιέρα του Αποκαλυπτικά

«Κυρίες και κύριοι καλωσήρθατε στο αποκαλυπτικά για 4η σεζόν. Και φέτος τα «Αποκαλυπτικά», εκεί που οι άλλοι σταματούν το ρεπορτάζ, εμείς συνεχίζουμε. Και φέτος, αυτή η δύσκολη περίοδος για την τηλεόραση με τόσα ψέματα και τόσες διαφορές που ακούσαμε όταν οι ιδιωτικοί τηλεοπτικοί σταθμοί ήταν σε διακοπές ήρθε η ώρα να μπουν στη θέση τους. Για τέταρτη σεζόν εδώ κοντά σας με τη δύναμη που θέλουμε να βγάλουμε μέσα από τη δική σας ενέργεια, μέσα από τα δικά σας μηνύματα τα οποία λάβαμε κατά τη διάρκεια αυτού του πολύ δύσκολου καλοκαιριού. Ξέρουμε ότι είναι δύσκολες οι καταστάσεις, ξέρουμε ότι είναι δύσκολα τα πράγματα στη ζωή μας, ξέρουμε όμως και τι να κάνουμε για να βγούμε νικητές.

Η ζωή είναι ένα παιχνίδι που όσο μεγαλώνουμε, όσο ζούμε εμπειρίες, τόσο μαθαίνουμε να γινόμαστε καλύτεροι αλλά και να προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε τόσο για όλους εμάς και για εσάς. Θέλω να σας πω ότι σας υποσχόμαστε, όπως και η ανακοίνωση του τηλεοπτικού σταθμού Epsilon, η οποία βγήκε στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι εδώ θα είμαστε για αυτή την τηλεοπτική σεζόν και για πολλές πολλές χρονιές ακόμα. Ένας νέος τηλεοπτικός σταθμός ο οποίος ξεκίνησε το 2013 με σύμβολο για την χώρα μας τον αείμνηστο Σεραφείμ Φυντανίδη, τον άνθρωπο ο οποίος πάλεψε για την ελευθεροτυπία και την ελευθερία του λόγου. Αυτό μας δίδαξε, αυτό μας άφησε σαν κληρονομιά σε αυτό το κανάλι, να συνεχίσουμε και να ακολουθήσουμε το όνειρο του, αυτόν τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος στηρίχθηκε στην ελευθερία, στην ελεύθερη έκφραση αλλά και στην επικοινωνία με όλους εσάς που μπορείτε να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, τις απόψεις σας, είτε μας αρέσει είτε δεν μας αρέσει.

Που δεν παίξαμε ποτέ και κανείς σε αυτό το κανάλι πολιτικό παιχνίδι που δεν δανειστήκαμε ούτε ένα ευρώ από θαλασσοδάνεια ή έστω απλά δάνεια, γιατί αυτό το κανάλι ζει και θα συνεχίσει να ζει από την εργασία πάνω από 500 ατόμων κύριε Παππά, γιατί ο φάκελος ο οποίος κατέθεσε ο τηλεοπτικός σταθμός Epsilon στη διαδικασία αδειοδότησης, έγραψε για τους εγγεγραμμένους εργαζόμενους του τηλεοπτικού σταθμού οι οποίοι αριθμούσαν στους 300 συν οι εταιρείες παραγωγής που συνεργάζεται ο τηλεοπτικός σταθμός και αριθμούν πάνω από 1000 άτομα. Με τη δουλειά αυτών των ανθρώπων μπροστά και πίσω από την κάμερα, που εδώ είμαστε μια οικογένεια στο Epsilon, θα συνεχίσει αυτός ο τηλεοπτικός σταθμός. Χωρίς πολιτικά παιχνίδια, χωρίς εκβιασμούς, χωρίς δάνεια, χωρίς να εξαρτόμαστε από καμία κυβέρνηση γιατί ποτέ δεν μας ενδιέφεραν αυτά τα πράγματα, σε έναν νέο τέτοιο τηλεοπτικό ψυχαγωγικό σταθμό ο οποίος είναι μέσα στις ψυχές και στις καρδιές των τηλεθεατών, αυτό θα συνεχίσει να κάνει. Για τα όσα γράφτηκαν κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.»