Αποκάλυψη Τσιμιτσέλη για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή”: Ποια ηθοποιό αντικατέστησε η Χρύσα Ρώπα;

«Πήρα τον ρόλο του Λεωνίδα για το “Δέκα λεπτά κήρυγμα”, αλλά μια εβδομάδα μετά…»!

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το σίριαλ “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” έκανε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΟΚ και τον Γιάννη Πουλόπουλο. Όπως εξομολογήθηκε, τα πρώτα του γυρίσματα τα έκανε με την Δήμητρα Παπαδοπούλου, την οποία αντικατέστησε μετά η Χρύσα Ρώπα. Αποκάλυψε επίσης πως είχε πάρει τον ρόλο του Λεωνίδα στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα”, ωστόσο, τον άφησε γιατί τον ζήτησε ο Αλέξανδρος Ρήγας για το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;”.

Γιάννη, θυμάσαι την πρώτη σου οντισιόν;

Η πρώτη μου οντισιόν ήταν για τον ρόλο του Λεωνίδα στο “Δέκα λεπτά κήρυγμα”. Μάλιστα, απ’ ότι θυμάμαι, ήμουν ο πρώτος απ’ όλους τους υποψήφιους που είχαν δει από την εταιρεία παραγωγής. Αλλά παρόλο που πήρα τον ρόλο, μια εβδομάδα μετά μου είπαν ότι με είχε δει ο Αλέξανδρος Ρήγας που ετοίμαζε με την ίδια εταιρεία το “Τι ψυχή θα παραδώσεις μωρή;” και προτίμησαν να μου δώσουν τον ρόλο του γιου της Αλέκας (Χρύσα Ρώπα).

Θυμάσαι το πρώτο σου γύρισμα;

Ήταν με την Δήμητρα Παπαδοπούλου. Με τη Δήμητρα κάναμε τα τέσσερα πρώτα επεισόδια, τα οποία ξαναγύρισα μετά με τη Χρύσα Ρώπα, όταν εκείνη αποχώρησε. Όταν είσαι 18-19 χρονών και καλείσαι να είσαι επαγγελματίας, ενώ στην πραγματικότητα είσαι παιδί, το λιγότερο που αισθάνεσαι είναι αμηχανία. Αλλά περνούσα ωραία.