Αποκάλυψη Μπαλατσινού! «Ο Λάτσιος μας έκανε πρόταση για το Πρωινό»!

Η Τζένη Μπαλατσινού έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό «ΟΚ»! και τον δημοσιογράφο, Γιάννη Πουλόπουλο και έδωσε για πρώτη φορά λεπτομέρειες από το παρασκήνιο της δημιουργίας της πρωινής εκπομπής, ενώ μιλάει και για τους χαρακτηρισμούς που δέχθηκε ο Πέτρος Κωστόπουλος…

«Ξέρω ότι μοιάζει απίστευτο, αλλά το πρώτο δοκιμαστικό που έκανα ήταν Τετάρτη 9 Οκτωβρίου. Μέχρι εκείνη την στιγμή δεν μου είχε γίνει καμία πρόταση από το κανάλι. Η αλήθεια είναι ότι το είχαμε συζητήσει ως ενδεχόμενο με τον Πέτρο, αλλά το είχαμε απορρίψει και οι δύο. γιατί πιστεύαμε ότι θα γύριζε μπούμερανγκ στη δουλειά μας. Δεν είχαμε συνηθίσει να εργαζόμαστε μαζί. Ο μεγαλύτερος ενδοιασμός μας ήταν ότι δεν θέλαμε να χαρακτηριστούμε ως τηλεοπτικό ζευγάρι και να πρέπει ανά πάσα στιγμή να δίνουμε φωτογραφικές αναφορές για το που βρισκόμαστε ή ποιές είναι οι συνήθειές μας ως οικογένεια…»

Φοβηθήκατε μήπως σας κατηγορήσουν ότι αντιγράφετε τον Γιώργο Λιάγκα και την Φαίη Σκορδά;

Όχι. Δεν το σκεφτήκαμε ποτέ, γιατί κανένας δεν μπορεί να αντιγράψει κανέναν. Ο καθένας έχει την προσωπικότητά του. Η αλήθεια είναι ότι μας είχαν προτείνει και στο παρελθόν να αναλάβουμε την πρωινή ζώνη και είχαμε αρνηθεί. Όταν πριν από τρία χρόνια ο Πέτρος δέχθηκε πρόταση από τον ΑΝΤ1 για το «Βράδυ» κι εγώ λίγο αργότερα για το «Dancing On Ice», ο Γιάννης Λάτσιος μας είχε ζητήσει να παρουσιάσουμε το πρωινό.

Για να είμαι ειλικρινής ακόμα και όταν μας ζήτησαν να είμασταν μαζί στο «Dancing» είχαμε κάποιους ενδοιασμούς, αλλά επειδή ήταν πολύ διαφορετικοί οι ρόλοι αποδεχτήκαμε την πρόταση…».

Γιατί είπατε τότε «όχι» και τώρα «ναι»;

Γιατί είναι εντελώς διαφορετικές οι συνθήκες τώρα. Επίσης, ύστερα από πέντε χρόνια τηλεοπτικής εμπειρίας, ο Πέτρος είναι πολύ πιο ώριμος κι εγώ -παρά τους ηθικοψυχολογικούς ενδοιασμούς- αντιμετώπισα την συγκεκριμένη πρόταση, ως πρόκληση…»!