Αποκάλυψη: Γιατί η Μοσχούλα στο Κάτω Παρτάλι δε μιλά χωριάτικα;

Τι κρύβει το κλουβί με το καναρίνι στο κεφάλι της Βίκυς Σταυροπούλου;

Πολλά τα μυστικά που κρύβει το χωριό Κάτω Παρτάλι και ακόμα περισσότεροι όσοι προσπάθησαν να αποσπάσουν έστω και το ελάχιστο από τους πρωταγωνιστές της σειράς όλο αυτό το διάστημα για τα διάφορα ερωτήματα που απασχολούν τους τηλεθεατές που βλέπουν φανατικά τη σειρά.

Όπως γιατί η Βίκυ Σταυροπούλου δε μιλάει με προφορά, ή γιατί έχει ένα το περιβόητο κλουβί με το καναρίνι στο κεφάλι της, αλλά και τι ρόλο παίζει ο καθένας σε αυτή την παράξενη ιστορία που περιπλέκεται και εξελίσσεται Δευτέρα με τη Δευτέρα.

Ο Τάσος Χαλκιάς καλεσμένος σήμερα στην Ελένη αποκάλυψε τουλάχιστον ένα από τα μυστικά και βοήθησε να σκεφτούμε απαντήσεις και στα υπόλοιπα…

Για το χωριό: «Και κάποια ίντριγκα που υπάρχει πίσω από όλα αυτά και δεν έιναι εμφανής με την πρώτη ματιά. Το Παρτάλι είναι ένα περίεργο χωριό, δεν είναι ένα χωριό να το πω νορμάλ, κάτι κρύβει από κάτω… Κρύβει πράγματα τα αοποία μπορεί να έχουν να κάνουν όχι με μία καθημερινότητα η οποία είναι προσιτή, αλλά ίσως σχετικά απρόσιτη»

Για το κλουβί με το καναρίνι: «Έχει αναρωτηθεί πολύς κόσμος για το κλουβί με το πουλί στο κεφάλι της Βίκυς. Αυτό κρύβει κάποια δύναμη.»

Για τον Διαμαντή και τη Μοσχούλα: «Ο Διαμαντής δε δίνει το δικαίωμα μιας δεύτερης ευκαιρίας. Βέβαια και σε αυτό κρύβεται κάτι… κι αυτός έχει λίγο λερωμένη τη φωλίτσα του… στο τελευταίο επεισόδιο φάνηκε και ότι είναι λίγο υποτελής στη Μοσχούλα και αυτό θα το δείξει και το μέλλον του. Αυτή η ζεύξη των δύο ανθρώπων έχει γίνει λίγο ανώμαλα, δεν έχει γίνει ομαλά. Δεν είναι δύο άνθρωποι που γνωριστήκαν, ερωτευτήκαν, παντρευτήκαν, κάναν οικογένεια. Ύστερα υπάρχει ένα ερώτημα γιατί δε μιλάει χωριάτικα η Μοσχούλα. Μα πολύ απλά γιατί η Μοσχούλα δεν είναι από αυτό το χωριό, είναι από αλλού, από άλλο τόπο, δεν είναι απαραίτητο να είναι από χωριό.»

Δείτε όλα όσα αποκάλυψε:

//www.youtube.com/embed/i7R0tV4Xbzs