Αποκάλυψη για την κλίκα στο Survivor: «Θα διώξουν πρώτα Αγγελόπουλο και Παπαδοπούλου…»

Survivor

«Θα μείνουν με τους αδύναμους Λάουρα και Μπο και όταν είναι θα τους πετάξουν κι αυτούς ως φύρα»!

Μετά το χθεσινό επεισόδιο του Survivor έγινε ορατή όσο ποτέ και η στρατηγική που ακολουθεί η “κλίκα” των Διασήμων. Πρώτοι στο στόχαστρο φαίνεται πωε είναι οι δυνατοί παίκτες, Γιώργος Αγγελόπουλος και Ειρήνη Παπαδοπούλου. Για να τους “εξοντώσουν” παίρνουν βοήθεια από τους αδύναμους Λάουρα Νάργες και Μπο, οι οποίοι θα είναι οι επόμενοι που θα πάρουν το αεροπλάνο της επιστροφής στην Ελλάδα. Ο πυρήνας της “κλίκας” είναι ξεκάθαρο, πλέον, ότι αποτελείται από τους: Στέλιο Χανταμπάκη, Λάμπρο Χούτο, Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κώστα Κοκκινάκη.

[dfp_ads id=236982]

Σύμφωνα με όσα εξήγησε η Ελεάννα Τρυφίδου στο Πρωινό: «Ο Μπο είναι η ουρά του Χανταμπάκη. Επειδή είναι… πολύ καλός στα αθλήματα -δεν έχει κερδίσει ποτέ τίποτα- είναι κοντά στην κλίκα για να μην τον προτείνουν να φύγει. Αυτό ξέρεις πως λέγεται; Δεν μπορώ να στο πω… Θέλουν να διώξουν τους δύο δυνατούς παίκτες που είναι η Ειρήνη και ο Ντάνος, να μείνουν με τους αδύναμους Λάουρα και Μπο και όταν είναι θα τους πετάξουν κι αυτούς ως φύρα. Έτσι λέγεται η στρατηγική της κλίκας».

Για την απαράδεκτη “παράσταση” του Στέλιου Χανταμπάκη κατά της Ειρήνης Παπαδοπούλου, η Φαίη Σκορδά σχολίασε πως “ήταν απαξιωτικός”, ενώ ο Κώστας Τσουρός μίλησε πιο σκληρά: «Εγώ αυτό που έκανε ο Χανταμπάκης το θεωρώ ξεφτίλα, ειδικά όταν πρόκειται για μια γυναίκα. Είναι υποτιμητικό, ξεφτίλα! Δείχνει πράγματα πολύ άσχημα για τον χαρακτήρα του».