Αποκάλυψη για Μπαρμπαρίγου, Χαριτάτο και ΑΝΤ1! «Εκείνη τη χρονιά στον ΑΝΤ1…»

«Εκείνο το καλοκαίρι από την πρώτη στη δεύτερη σεζόν...»

Ο Δημήτρης Σαρρής ήταν τότε βοηθός αρχισυντάκτη στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» και περιέγραψε στην εκπομπή La biri biri και στην Χριστίνα Λαμπίρη, πως είχε ζήσει ο ίδιος τα όσα είχαν γίνει ανάμεσα στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου και στους παρουσιαστές της πότε πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1.

Σπύρος Χαριτάτος και Αργυρώ Μπαρμπαρίγου στο δικαστήριο – Ζητάει 1 εκ. ευρώ!
Η ένταση στην εκπομπή εκείνη τη χρονιά
[dfp_ads id=236982]

«Τη δεύτερη χρονιά, όταν και έφυγε η Αργυρώ, ήταν τότε που πέσαν τα νούμερα και είχε αρχίσει μια πίεση από άλλες εκπομπές που σχολίαζαν τα χαμηλά νούμερα της εκπομπής, που την προηγούμενη χρονιά είχε καταφέρει να κερδίσει την Ελένη Μενεγάκη και την έστειλε μεσημέρι. Εκείνη λοιπόν τη χρονιά επειδή υπήρχε μια ένταση και σε εμάς, λογικό δεν είναι; Όταν όλοι συζητάνε και λένε «κόβεται η εκπομπή», «δεν κόβεται η εκπομπή», «δεν πάει καλά η εκπομπή», «δεν βγάζουν τη χρονιά», «δεν έχουν καλές σχέσεις με το σταθμό», έλεγαν ότι δεν τους μιλάει κανένας. Όντως υπήρχε κάτι στον σταθμό, ένα ψυχρό κλίμα με τους δύο παρουσιαστές.

Όταν λοιπόν υπάρχει ένα άγχος μέσα σε μία εκπομπή, το παίρνουμε όλοι το άγχος. Μπορεί λοιπόν να υπήρχε μια ένταση, αλλά ήταν γενική. Μπορεί να υπήρχαν κάποιες αλλαγές γιατί δοκιμάζεις κάποια πράγματα.

Ο Σπύρος όπως είπε και η Έλενα πριν είναι ένας άνθρωπος ο οποίος ό,τι έχει να σου πει θα σου το πει. Δεν θα σου το κρατήσει να σου σκάβει το λάκκο. Δεν σου σκάβει το λάκκο ποτέ. Δεν σου δημιουργεί παρασκηνιακά προβλήματα.»

Η δυσαρέσκεια της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με τον ΑΝΤ1

«Εγώ ξέρω ότι η Αργυρώ από την πρώτη χρονιά, είχε αρχίσει να έχει κάποιο πρόβλημα με την εκπομπή και ακόμα περισσότερο με τον σταθμό. Εκείνη την χρονιά ετοίμαζαν το Top Chef στον ΑΝΤ1 και θεώρησε πολύ φυσιολογικό ότι έπρεπε να αξιοποιηθεί σε αυτό. Την φώναξαν και κάναν μια συζήτηση με τη διοίκηση του σταθμού και δεν της πρότειναν να την βάλουν σε μια θέση όπως ήταν ο κύριος Μαμαλάκης, αλλά της πρότειναν να την βάλουν ως σύμβουλο των διαγωνιζόμενων και δεν της άρεσε. Και είναι υποτιμητικό λοιπόν όταν έχεις μια Αργυρώ Μπαρμπαρίγου που είναι brand name. Από εκεί λοιπόν άρχισε ένα θέμα της Αργυρώς με τον σταθμό και νομίζω ότι εκεί άρχισαν να «σπάνε» και λίγο οι σχέσεις με την ομάδα. Μάλιστα θέλω να σας πω ότι το καλοκαίρι εκείνο, από την πρώτη στη δεύτερη σεζόν πήγαμε και κάναμε μαζί όλοι μια αποστολή στην Αργυρώ στην Πάρο και μείναμε και στην Αργυρώ για να φτιάξουν τις σχέσεις τους. Δηλαδή έγινε προσπάθεια κι από τους παρουσιαστές για αν έρθουν πάλι κοντά με την Αργυρώ.»

Το πρωί που δεν πήγε στην εκπομπή

«Η Αργυρώ είχε έναν βοηθό, ο οποίος είχε λάβει μέρος και στο master chef, ο οποίος ερχόταν κάθε μέρα νωρίτερα και έκανε την προετοιμασία του φαγητού. Έρχεται λοιπόν ο Γιώργος και μας λέει «Παιδιά, δεν είναι εδώ η Αργυρώ, δεν έχει έρθει, η ώρα έχει πάει εννιά». Τηλέφωνο στην Αργυρώ, κλειστό το κινητό. Την έπαιρναν από την παραγωγή, δεν την έβρισκαν. Οπότε δεν ξέραμε αν θα έρθει και λέγαμε κάτι δεν πάει καλά. Η Αργυρώ έστειλε απλά ένα μήνυμα μετά από κάποιες ημέρες στον κ. Αντωνιάδη που ήταν και ο παραγωγός της εκπομπής τότε και του είπε ένα κατεβατό, ότι δεν θα ξαναέρθω. Αυτό που πάντα συζητάγαμε και είχαμε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού μας ήταν ότι η Αργυρώ είχε φιλικές σχέσεις με την Φαίη και τον Γιώργο, οπότε όλοι πιστεύαμε μήπως την δούμε και να βγει. Δεν βγήκε, ήταν κυρία σε αυτό. Γιατί θα ήταν πολύ άσχημο, πολύ unfair να πήγαινε ξαφνικά στο MEGA, ενώ την περιμέναμε εμείς και δεν ήρθε ποτέ. Κι από εκεί φτάνουμε στο να κάνει αυτές τις δηλώσεις στο Πρωινό mou:

Έξω φρενών η Μπαρμπαρίγου όταν την ρώτησαν για Καραμέρο – Χαριτάτο: «Δεν κάνω καψόνια σε κανέναν»!