Αποκάλυψε το γάμο του στον αέρα του Mega – «Παντρευτήκαμε, αλλά δεν σας καλέσαμε»

γάμος

«Αν θέλεις να το κρατήσεις κρυφό, μπορείς. Είμαστε 3 – 4 χρόνια παντρεμένοι».

Συνέντευξη στο «MEGA Καλημέρα» και τον Κώστα Τσουρό προχώρησε ο Δημήτρης Παπαδημητρίου. Ο γνωστός συνθέτης απάντησε για την καριέρα του, τη φιλία του πατέρα του με τον Αριστοτέλη Ωνάση, αλλά και το αυτοάνοσο που τον ταλαιπωρεί.

«Όταν ξεκινούσα δεν με ενδιέφερε να πετύχω, αν με ενδιέφερε θα γινόμουν δικηγόρος που σπούδασα. Σημασία δεν έχει η καριέρα, έχει το έργο. Ούτε το ταλέντο δέχομαι. Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να έχουν ταλέντο και να έχουν έργο. Επιτυχία έχουν. Υπάρχουν εκατομμύρια που δεν έχουν ταλέντο και έχουν επιτυχία», είπε αρχικά ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.

Ο Δημήτρης Παπαδημητρίου είπε στη συνέχεια: «Θα ήθελα να έχω δουλέψει με τον Καζαντζίδη. Μου το πρότεινε η εταιρία του, αλλά ο δεκάλογος που μου έδωσαν με έκανε να μην πάω. Ο Αριστοτέλης Ωνάσης ήταν φίλος του πατέρα μου. Ξαναβρέθηκαν στην Αθήνα όταν ήμουν 10 ετών και ο πατέρας μου ήταν το δεξί του χέρι μέχρι το τέλος. Είχαν αδελφικές σχέσεις».

Μέσα στην καραντίνα ο Δημήτρης Παπαδημητρίου έγινε πατέρας. Περνάει πολύ ώρα με τον γιο του, τον οποίο αποκαλεί ευλογία. Εκείνος και η αγαπημένη του παντρεύτηκαν, αλλά δεν κάλεσαν κανέναν δημοσιογράφο. «Αν θέλεις να το κρατήσεις κρυφό, μπορείς. Είμαστε 3 – 4 χρόνια παντρεμένοι», είπε ο γνωστός συνθέτης αφήνοντας άφωνο τον Κώστα Τσουρό.

«Με το πρόβλημα της υγείας μου είμαι πολύ καλύτερα. Έχω πολλά χρόνια που δεν παίρνω το παραμικρό φάρμακο, σχετικό με τη μυασθένεια. Είναι αυτοάνοσο. Με την μυασθένεια στην αρχή δεν μπορούσα να αυτοεξυπηρετηθώ. Την πέρασα πολύ βαριά γιατί πήρα και κορτιζόνη. Πέρασα από δυσκολίες ιατρικής φύσεως. Η κορτιζόνη μου δημιούργησε οστεοπόρωση, είχα καθηλωθεί, έκανα εγχείρηση», είπε κλείνοντας ο Δημήτρης Παπαδημητρίου.