Αποκάλυψε το χωρισμό του στον αέρα του Pop Up

Βλάσσης Χολέβας

«Αν είναι να βρω έναν άνθρωπο που θα νιώθω τέλεια, θα ξανασκεφτώ το γάμο».

Στην εκπομπή “Pop Up” και τον Ιορδάνη Παπακυριακού παραχώρησε συνέντευξη ο Βλάσσης Χολέβας, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει χωρίσει εδώ και δύο μήνες από τη σύντροφό του, την Έλενα Αργυριάδου.

«Βιώνω δημιουργικά την καραντίνα, όπως θα έπρεπε να κάνει ο καθένας. Μικρός δεν έπαιζα με κούκλες, προς Θεού, δεν έχει να κάνει. Η μητέρα μου ήταν σχεδιάστρια, ο πατέρας μου αρχιτέκτονας, οπότε ήμασταν όλοι δημιουργικοί μέσα στην οικογένεια. Πάντα η δημιουργία υπήρχε μέσα μας. Ο πατέρας μου είχε ανησυχία για το επάγγελμά μου και του είπα ότι αγαπάω τόσο πολύ τις γυναίκες που δεν υπάρχει περίπτωση για οτιδήποτε άλλο», είπε αρχικά ο Βλάσσης Χολέβας.

Για την πρώην σύζυγό του, την κόρη του και το ενδεχόμενο ενός δεύτερου γάμου, ο Βλάσσης Χολέβας απάντησε: «Αν είναι να βρω έναν άνθρωπο που θα νιώθω τέλεια, θα ξανασκεφτώ το γάμο. Με την πρώην σύζυγό μου έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Δεν είμαι τόσο καλός μπαμπάς, όσο θα ήθελα».

Τέλος, ο Βλάσσης Χολέβας αποκάλυψε πως έχει χωρίσει εδώ και περίπου δύο μήνες με την Έλενα Αργυριάδου: «Με την Έλενα έχουμε χωρίσει εδώ και δύο μήνες».