Αποκάλυψε το χωρισμό της στον αέρα!

Πηνελόπη Πλάκα

«Σε παρακαλώ πάμε σε μια άλλη ερώτηση, έλα Κατερίνα μου άσε με ήσυχη...»

Πριν λίγες ημέρες δημοσιεύματα την ήθελαν να έχει χωρίσει από τον επί δύο χρόνια σύντροφο της Νικόλα Τάκα. Η Πηνελόπη Πλάκα βρέθηκε το πρωί της Τρίτης καλεσμένη Στη Φωλιά των Κου Κου και παραδέχτηκε το χωρισμό της, χωρίς να θέλει να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες γύρω από αυτό.

[dfp_ads id=236982]

«Τι ωραία και τι φιλικά νιώθω, σαν να μην είμαστε στον αέρα. Ψαρωτική είναι η Κατερίνα Καραβάτου. Ναι! Αλήθεια είναι ότι έχω χωρίσει. Δεν κρύβονται αυτά τα πράγματα. Νιώθω λίγο άβολα θέλω  να ξέρεις, για αυτό έχει γίνει αυτή η στάση «χταπόδι».

Και μιας και όλη η κουβέντα ξεκίνησε γύρω από το κατά πόσο λάμπει ή όχι στη νέα της… κατάσταση, η Πηνελόπη Πλάκα δεν μπόρεσε να αποβάλει την αμηχανία της.

«Αν θες να μιλήσουμε σοβαρά, σε κάθε χωρισμό, όπως και σε κάθε νέα αρχή, υπάρχει η χαρά, υπάρχει και η λύπη» είπε και όταν η Κατερίνα Καραβάτου την ρώτησε αν η ζωή συνεχίζεται με κάποιον άλλον άνθρωπο στο πλάι της ή αν κάνει μια ανάπαυλα αυτή την περίοδο, εκείνη ζήτησε να αλλάξουν κουβέντα!

«Θα με τρελάνει. Σε παρακαλώ πάμε σε μια άλλη ερώτηση, έλα Κατερίνα μου άσε με ήσυχη, δεν με βλέπεις εδώ;», ανέφερε συγκεκριμένα η Πηνελόπη Πλάκα.

Διαβάστε όλα τα νέα από την τηλεόραση -και όχι μόνο- εδώ…