Αποχώρησε πριν από τα live του So you think you can dance!

So you think you can dance

Ποιος ήταν ο λόγος της αποχώρησης από το So you think you can dance; Ποιο είναι το πρόσωπο που μπήκε τελικά στα live;

[dfp_ads id=236982]

Η Δανάη Στέλλα Αυλωνίτη είχε περάσει στα live του So you think you can dance και η χορογραφία για την πρεμιέρα των live την ένωσε με τον Oleksandr Bakharyev. Ενώ είχαν ξεκινήσει τις πρόβες όμως, ένας τραυματισμός την ανάγκασε να αποχωρήσει από το show χορού του ΑΝΤ1.

Η Δανάη Στέλα Αυλωνίτη ξεσήκωσε τον Ιβάν Σβιτάιλο και χόρεψε μαζί της!

«Λίγο πριν από τα live μου έστειλε ένα μήνυμα η Δανάη ότι δυστυχώς δεν μπορεί να συνεχίσει τη συμμετοχή της και είμαι λίγο ταραγμένος γιατί ουσιαστικά πρέπει να ξεκινήσουμε από την αρχή» ανέφερε ο Oleksandr. Ενώ η Δανάη που βρέθηκε μαζί τους σε επόμενες πρόβες για να τους στηρίξει εξήγησε για την αποχώρηση της:«Δυστυχώς λόγω κούρασης βγήκε ένας τραυματισμός στο ισχίο. Πήρα την απόφαση το ταξίδι στο So you think you can dance να σταματήσει εδώ.»

Η Μέλανι Μιλένοβα πήρε τη θέση της Δανάης στο πλάι του Oleksandr και οι δυο τους χόρεψαν μια χορογραφία …βγαλμένη από όνειρο. Το «αστείο» της υπόθεσης όπως είπε ο Oleksandr στο live είναι πως και η Μέλανι τραυματίστηκε πολύ στις πρόβες τους. Η Δούκισσα Νομικού τους ξεμάτιασε για καλό και για κακό…

Δείτε εδώ όλα τα νέα για το So you think you can dance!