Αποχώρησε ο Φάνης Λαμπρόπουλος από το Dancing with the Stars!

Δείτε όλα όσα έγιναν στο 10ο live του show!

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος βρέθηκε πολλές φορές στη θέση των δύο τελευταίων διαγωνιζομένων, ωστόσο το μεγάλο του φαν κλαμπ τον κράτησε μέσα στο show, παρά τις χαμηλές βαθμολογίες των κριτών για τους χορούς του. Απόψε βρέθηκε με 33 βαθμούς απέναντι στη Νίκη Κάρτσωνα η οποία είχε συγκεντρώσει 45 βαθμούς συνολικά και ήταν εκείνος που τελικά αποχώρησε από το Dancing with the Stars στο 10ο live, το τελευταίο για το 2014.
 

//www.youtube.com/embed/mzrZBNeCy08

00:04 Η Μελωδία της Ευτυχίας πλημμυρίζει το πλατό του Dancing with the Stars!

//www.youtube.com/embed/A6mA9xtrpkE

Η βαθμολογία των ζευγαριών μετά τον δεύτερο χορό…23:30
 Τα ζευγάρια ανεβαίνουν όλα μαζί στη σκηνή και χορεύουν με τη σειρά, έχοντας στη διάθεση τους ένα λεπτό για μια free style χορογραφία πάνω στις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς. Πρώτοι αναδείχθηκαν η Νίκη και ο Βλαντιμίρ  και πήραν 3 βαθμούς, δεύτεροι η Ειρήνη και ο Κωνσταντίνος και πήραν δύο βαθμούς και τρίτοι η Μορφούλα και ο Ρίχαρντ και πήραν 1 βαθμό. 
//www.youtube.com/embed/U4rC33QfwIQ

Η κατάταξη των διαγωνιζομένων με βάση τη βαθμολογία των κριτών μετά το τέλος της πρώτης χορογραφία διαμορφώνεται ως εξής:


22:55 Η Νίκη Κάρτσωνα παίρνει 42 βαθμούς και δέχεται ανάμεικτα σχόλια από τους κριτές με τον Λάκη Γαβαλά να προτιμά την αρχική της προσπάθεια στη χορογραφία και την Κάτια Δανδουλάκη να κατατάσσει την ρούμπα της στις καλύτερες προσπάθειες της. 

//www.youtube.com/embed/VKb-MoTKVQE

22:40 Το αργεντίνικο τάνγκο προσφέρει στην Μορφούλα Ντώνα 47 βαθμούς, αφού πια οι κριτές έχουν υψηλές απαιτήσεις από εκείνη…

//www.youtube.com/embed/d8rEVAtV2cg

22:15 Ο Φάνης Λαμπρόπουλος χορεύει ξανά το βιενέζικο βαλς και οι κριτές τον βαθμολογούν με 33 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/KFsoOC_kWUE

22:02 Ο Χρήστος Σπανός κερδίζει δύο δεκάρια από τον Γιάννη Λάτσιο και τον Λάκη Γαβαλά και κάνει σπριντ κατεβαίνοντας ξανά στην πίστα για να τους φιλήσει, όσο ο Κώστας Μαρτάκης του φωνάζει να… γυρίσει πίσω.

//www.youtube.com/embed/7KZ38Tzh6CQ

Συνολικά συγκεντρώνει 47 βαθμούς για το quick step του.

//www.youtube.com/embed/ZCR-ipUcy6c

21:40 Η σάμπα της Ειρήνης Παπαδοπούλου κάνει τους κριτές να σηκώσουν όλοι την ρακέτα με το νούμερο εννέα κι έτσι η τραγουδίστρια συγκεντρώνει 45 βαθμούς.


//www.youtube.com/embed/ZCR-ipUcy6c

21: 26 Πρώτος στη σκηνή του Dancing ανεβαίνει ο Θεοχάρης Ιωαννίδης και με το πάσο ντόμπλε του κερδίζει 41 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.

//www.youtube.com/embed/bk1-W1FE-mA

21:09 Η Δούκισσα Νομικού καλωσόρισε κριτές και ζευγάρια στο show. Μονάχα που οι διαγωνιζόμεοι ήταν έξι αντί για επτά λόγω του τραυματισμού του χορογράφου της Νικολέττας Καρρά. (Διαβάστε εδώ περισσότερα)21:07
Το show ξεκινά με τους διαγωνιζόμενους να εκφράζουν τις επιθυμίες τους αλλά  και με ένα ονειρικό υπερθέαμα…

Την τελευταία Κυριακή του χρόνου το Dancing with the Stars θα έχει την πιο την πιο εορταστική χορευτική μάχη με 3 νικητές και δύο χορούς… Ποιο θα είναι το ζευγάρι που θα αποχωρήσει απόψε στο 10ο live, λίγες μέρες πριν την αλλαγή του χρόνου;

Επιμέλεια: Λία Παππά

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για το DWTS!