Αποχώρησε και ο Θάνος Καληώρας από το Κλουβί με τις Τρελές – Χαμός στα παρασκήνια

Θάνος Καληώρας

""Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου να έχει συσσωρευμένα μέσα του πράγματα, πιθανολογώ από το παρελθόν, που τώρα τον έκαναν να εκραγεί και να το βγάλει όλο αυτό".

Από το Κλουβί με τις Τρελές αποχώρησε και ο Θάνος Καληώρας και σύμφωνα με όσα δήλωσε ο παραγωγός της παράστασης, Μαυρίκιος Μαυρικίου στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο, η αποχώρηση αυτή έγινε με θόρυβο…

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε τα εξής: «Πρώτη φορά βλέπω έναν άνθρωπο τόσο εκτός ελέγχου να έχει συσσωρευμένα μέσα του πράγματα, πιθανολογώ από το παρελθόν, που τώρα τον έκαναν να εκραγεί και να το βγάλει όλο αυτό. Ένας άνθρωπος που έρχεται μπροστά σου και φωνάζει… Όλο αυτό δείχνει έναν άνθρωπο εκτός ελέγχου.

Όταν ανακοινώθηκε το όνομα του Θάνου, μου είχαν πει κάποιοι άνθρωποι του χώρου ότι έχει πάντα ένα θέμα που μπορεί να τον ενοχλεί. Δεν ήθελε και το σύνολο πια να συνεργαστεί μαζί του. Όταν ήρθε να υπογράψει μου έβαλε πρόσθετους όρους, να είναι μόνος στη μαρκίζα και το έκανα, να αυξήσουμε τα χρήματά του και το δέχτηκα.

Η καλλιτεχνική του ματαιοδοξία δεν δέχεται ότι ο Λάκης Γαβαλάς είναι το πρώτο όνομα. Απομάκρυνα και ηθοποιό που ήταν στην παράσταση γιατί δεν του άρεσε. Επιφυλάσσομαι παντός νομικού δικαιώματος».

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και όσα ανέφερε ο Κώστας Φραγκολιάς.