Αποχώρησε η Νικολέττα Καρρά στον ημιτελικό του Dancing with the Stars!

Μορφούλα Ντώνα και Ειρήνη Παπαδοπούλου πέρασαν στον τελικό του Dancing with the Stars!

Μορφούλα Ντώνα, Νικολέττα Καρρά και Ειρήνη Παπαδοπούλου έφτασαν στον ημιτελικό του Dancing with the Stars 5. Το πρώτο εισιτήριο για τον τελικό λίγο μετά τις δώδεκα το βράδυ, πήρε η Ειρήνη Παπαδοπούλου η οποία θα βρεθεί αντιμέτωπη με την Μορφούλα Ντώνα που επίσης πέρασε στον τελικό του show, την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου. Η Νικολέτα Καρρά έχοντας μία εξαιρετική πρόοδο και χαρίζοντας μας πολλές χορογραφίες για να θυμόμαστε, ήταν εκείνη που αποχώρησε από τον ημιτελικό του Dancing with the Stars.
//www.youtube.com/embed/CBmLgxnzveg
Νωρίτερα…
Η Ναταλία Γερμανού επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με μία σέξι χορογραφία αποσπώντας κολακευτικά σχόλια από τους κριτές για τον δυναμισμό και την τόλμη της. Απολαύστε τη:

//www.youtube.com/embed/56CuZoQcs34

Η βαθμολογία των διαγωνιζομένων μετά το τέλος της δεύτερης χορογραφίας

23:16 Μπορεί να μην είχε φανταστεί ποτέ ότι θα χόρευε με γυναίκα στο DWTS ωστόσο, όχι μόνο έγινε, αλλά είχε και ένα εκρηκτικό αποτέλεσμα. Η σάμπα της Ειρήνης Παπαδοπούλου και της Κατερίνας Στικούδη τρέλανε τους τηλεθεατές, ωστόσο η Γκαλένα Βελίκοβα και ο Αλέξης Κωστάλας βαθμολόγησαν με 9 και έτσι το Dance Trio πήρε 48 βαθμούς.

//www.youtube.com/embed/4vLG8JwwRtQ

22:49 Κλέλια Πανταζή και Μορφούλα Ντώνα σε ένα αργεντίνικο τάνγκο που εντυπωσιάζει τους κριτές που τους δίνουν 50 βαθμούς και τον Γιάννη Λάτσιο να επισημαίνει πως είναι «ένα από τα ομορφότερα πράγματα που έχουμε δει χορογραφικά στα πέντε χρόνια του show».

//www.youtube.com/embed/0rAPB04fm4o

22:36
Τα χορευτικά τρίο ξεκινούν με την Μαίρη Συνατσάκη να ανεβαίνει στην σκηνή μαζί με την Νικολέττα Καρρά και τον παρτενέρ της για να αναβιώσουν τον μύθο της αρπαγής της Περσεφόνης με το πάσο ντόμπλε τους.

//www.youtube.com/embed/B-2Czsb3XrA
 
Η Κατερίνα Στικούδη ανεβάζει τη θερμοκρασία στο πλατό του Dancing with the Stars με το κατακόκκινο φόρεμα της και το τραγούδι «Τατουάζ»

Η βαθμολογία από την πρώτη χορογραφία…


22:03
Ατμόσφαιρα «Moulin Rouge» στην σκηνή του DWTS με την Ειρήνη Παπαδόπούλου να χορεύει «Lady Marmalade» και να συγκεντρώνει 48 βαθμούς με την σέξι χορογραφία της.

//www.youtube.com/embed/trQpYc8TbU8

21:40 Το τραγουδι«Let it go από την ταινία «Frozen» ξεκινά και η Μορφούλα Ντώνα με την free style χορογραφία της και το σόλο καταφέρνει να πάρει άριστα από τους κριτές με 50 βαθμούς.


//www.youtube.com/embed/_F463wYTcps

21:26 Οι χορογραφίες με τα σόλο των διαγωνιζόμενων ξεκινούν με την Νικολέττα Καρρά να ανεβαίνει πρώτη στη σκηνή με το «Time of my Life» από την ταινία «Dirty Dancing» και να αποσπά 46 βαθμούς από την κριτική επιτροπή.


//www.youtube.com/embed/LCTqJi0oUEE

21:13 Η Δούκισσα Νομικού μας καλοσωρίζει στον Ημιτελικό του DWTS 5 και λάμπει μέσα στο λευκό της σύνολο… 

Τρεις κυρίες έφτασαν στον τελικό του DWTS μετά από πολλές αποχωρήσεις, αλλά και μία απρόσμενη απώλεια, εκείνη του Χρήστου Σπανού που δεν μπόρεσε να συνεχίσει στο show λόγω του τραυματισμού του. Απόψε η Μορφούλα Ντώνα, η Νικολέττα Καρρά και η Ειρήνη Παπαδοπούλου θα διαγωνιστούν για μια θέση στον τελικό του «Dancing with the Stars».

Ο ημιτελικός δεν υπόθεση γυναικών μόνο για τις τρεις όμορφες διαγωνιζόμενες του, αλλά και για τις καλεσμένες του ΑΝΤ1 που θα κρατήσουν επίσης συντροφιά στους τηλεθεατές και ρίχτηκαν στις πρόβες τις τελευταίες ημέρες…

Η Μαίρη Συνατσάκη με την Νικολέττα Καρρά

Η Κατερίνα Στικούδη με την Ειρήνη Παπαδοπούλου

Η Κλέλια Πανταζή με την Μορφούλα Ντώνα.

Και φυσικά η Ναταλία Γερμανού που επιστρέφει στον ΑΝΤ1 με μία special εμφάνιση…

Επιμέλεια: Λία Παππά