Αποχώρησε από το Survivor ξεσπώντας σε δάκρυα

Survivor

Survivor - Συγκέντρωσε τις λιγότερες θετικές ψήφους κι αποχώρησε.

Βραδιά αποχώρησης απόψε στο Survivor με τρεις συμμετέχοντες να διεκδικούν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού. Τριαντάφυλλος, Κώστας Παπαδόπουλος, Παύλος Γαλακτερός και Ελευθερία Ελευθερίου διασταύρωσαν τα ξίφη τους, με δυο να καταφέρνουν να συνεχίσουν στο ριάλιτι επιβίωσης.

Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Τριαντάφυλλος ενώ στην επόμενη ψηφοφορία τον ακολούθησε ο Κώστας Παπαδόπουλος από την μπλε ομάδα. Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Νίκος Μπάρτζης, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία για την μπλε ομάδα, υπέδειξε ως τρίτο υποψήφιο τον Παύλο Γαλακτερό ενώ ο Ηλίας Μπόγδανος για την κόκκινη ομάδα την Ελευθερία Ελευθερίου.

Έτσι τον πρώτο, μα και τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά το ποιoς θα αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο ανάμεσα στους τέσσερις παίκτες είχε το τηλεοπτικό κοινό.

Όπως ανακοίνωσε, λοιπόν, ο παρουσιαστής του Survivor, Γιώργος Λιανός εκείνος που κλήθηκε να αποχωρήσει από την ομάδα των κόκκινων και να επιστρέψει στην Ελλάδα ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου. Η ίδια με δάκρυα στα μάτια ανέφερε ότι το περίμενε κι εισέπραξε μια μεγάλη αγκαλιά από τους συμπαίκτες της.