Αποχωρεί η Κλεοπάτρα Πατλάκη από το Epsilon!

Κλεοπάτρα Πατλάκη
Δείτε όλα όσα έγραψε η ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Στο φινάλε της εκπομπής “La Biri Biri” η Κλεοπάτρα Πατλάκη αποχαιρέτησε με τη σειρά της το τηλεοπτικό κοινό και από τα λεγόμενά της φάνηκε ότι η ίδια θα αποχωρήσει από την εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη.

Λίγη ώρα μετά, η γνωστή δημοσιογράφος, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επιβεβαίωσε τις σκέψεις που έκαναν όσοι την άκουσαν να μιλάει στον τηλεοπτικό αέρα.

«Τελευταία εκπομπή της σεζόν για το #labiri και κάπου εδώ αποχαιρετώ και λέω στην @xristinalampiri ένα τεράστιο ευχαριστώ για ένα όμορφο πάρτι που κράτησε τρία χρόνια. Ήσουν τέλεια οικοδέσποινα αγαπημένη κ σου ευχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά κ πίσω από τις κάμερες στο #etv. Καλό καλοκαίρι σε όλους και τα καλύτερα στη ζωή σας. Adios amigos», έγραψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη.

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για το #labiri και κάπου εδώ αποχαιρετώ και λέω στην @xristinalampiri ένα τεράστιο ευχαριστώ για ένα όμορφο πάρτι που κράτησε τρία χρόνια. Ήσουν τέλεια οικοδέσποινα αγαπημένη κ σου ευχομαι τα καλύτερα. Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά κ πίσω από τις κάμερες στο #etv. Καλό καλοκαίρι σε όλους και τα καλύτερα στη ζωή σας. Adios amigos

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Cleopatra Patlaki (@cleopatlaki) στις