Αποχαιρέτησαν Καραβάτου – Κατσούλης! Έριξε αυλαία η εκπομπή “Στα καλά καθούμενα”!

Καραβάτου

Δείτε όλα όσα είπαν στο φινάλε της εκπομπής.

Το τηλεοπτικό κοινό αποχαιρέτησαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Κατερίνα Καραβάτου και Κρατερός Κατσούλης που είπαν αντίο στη φετινή σεζόν, αλλά και παράλληλα στην πρωινή ζώνη του σαββατοκύριακου.

Οι δυο τους θα αναλάβουν από τον Σεπτέμβριο την πρωινή ζώνη στο καθημερινό πρόγραμμα του Epsilon, όπως ανακοινώθηκε κι επίσημα από το κανάλι πριν μερικές ημέρες.

Η Κατερίνα Καραβάτου είπε λίγο πριν το κλείσιμο της εκπομπής: «Ήταν μια πολύ σημαντική χρονιά για πάρα πολλούς λόγους. Ζόρικη, αλλά και πολύ όμορφη, με πολύ μεγάλες συγκινήσεις για εμάς και σε επαγγελματικό επίπεδο, αλλά και σε προσωπικό. Ήταν πολύ μεγάλη χαρά για εμάς η στήριξη που αισθανθήκαμε ότι μας δώσατε. Μας δώσατε πολύ μεγάλη δύναμη για να αντεπεξέλθουμε στις αντιξοότητες. Και μας δώσατε και πολύ αγάπη όταν ήρθε ο γιος μας στη ζωή», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καραβάτου.

Στη συνέχεια, ο Κρατερός Κατσούλης ευχαρίστησε και αυτός με τη σειρά του όλους τους συνεργάτες και μαζί με την σύζυγός του είπαν με μια φωνή: “Θα τα ξαναπούμε τον Σεπτέμβριο”.