Από το ποδόσφαιρο στο θέατρο

Πλέον τα βράδια παίζει στο Δελφινάριο στο πλευρό του Μάρκου Σεφερλή.

Mέχρι τα 35 του η πορεία του στο ποδόσφαιρο -με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο 6Χ6 το 2006 στη Γερμανία- κινούνταν παράλληλα με τη θεατρική: το πρωί παιδικό θέατρο σε σχολεία, το μεσημέρι προπονήσεις με το Μαρκό Μαρκόπουλου στα Γλυκά Νερά ή στον Παράδεισο Αμαρουσίου, στις οποίες στο μεταξύ είχα μεταγραφεί και έπαιζε και το απόγευμα πρόβες και πααστάσεις που ανέβαζε με τη θεατρική ομάδα του στο θέατρο Καλουτά, στο Χορν, στο Ορφέας, στο Ακάδημος και στο Περοκέ και τα Σαββατοκύριακα ματς.

Ο ηθοποιός Στέλιος Κρητικός μετράει ήδη δεκάδες παιδικές παραστάσεις δικής του παραγωγής και πλέον τα βράδια παίζει στο κατάμεστο Δελφινάριο, δίπλα στο ίνδαλμά του, Μάκρο Σεφερλή. Πως βλέπει την απόφαση του Μάρκου να κάνει το πρωινό στο MEGA; Ο ηθοποιός λέει στον Γιάννη Χατζηγεωργίου και την εφημερίδα Πρώτο Θέμα:

«Του αξίζει να γίνει ο βασιλιάς των πρωινών εκπομπών!» Είναι ένας άνθρωπος πολύ εργατικός, πολύ έξυπνος, πολύ έντιμος απέναντι στο κοινξό που τον ακολουθεί όλα αυτά τα χρόνια, που δε θα αφήσει τίποτα στην τύχη. Πιστεύω ότι θα κερδίσει και αυτό το στοίχημα, όπως έχει συμβεί πολλές φορές άλλωστε στη ζωή του»

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Αποστολάκης: «Ο Μάρκος είναι ένα φαινόμενο»

Μάρκος Σεφερλής: Η απάντηση του στα σχόλια του Δ.Παπανώτα για το Πρωινό mou