Από το Greek Idol στο The Voice της Αυστραλίας!

Δείτε ποια είναι η διαγωνιζόμενη που θα προβληθεί στο αυστραλιανό show!

Εμείς την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο Greek Idol το 2010 όπου έφτασε μέχρι τον τελικό, βγαίνοντας δεύτερη. Ο λόγος για την Νικόλ Παπαριστοδήμου, που αργότερα έκανε επιτυχία ως Nikki Lee. Η 24χρονη τραγουδίστρια συνεχίζει να κυνηγά τα όνειρά της και τους τελευταίους μήνες βρίσκεται στην Αυστραλία…

https://www.youtube.com/embed/iAcUVPQjfqo

Η Νικόλ μπορεί να μην αποκαλύπτει τι έχει συμβεί, αλλά μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους τον ενθουσιασμό της που θα τραγουδήσει μπροστά στο κοινό της Αυστραλίας:
«Είμαι κατενθουσιασμένη! Τον περασμένο Οκτώβριο αποφάσισα να λάβω συμμετοχή στο ΤΗΕ VOICE στην Αυστραλία και κατάφερα να περάσω στους τελευταίους 123 διαγωνιζόμενους στις blind ακροάσεις, ανάμεσα σε 10.000 συμμετοχές! Θεωρώ τον εαυτό μου αρκετά τυχερό για να τραγουδίσει μπροστά στο κοινό της Αυστραλίας και μπροστά από Jessie J, Ricky Martin, Delta Goodrem and the Madden brothers. Τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, η ακρόαση μου θα προβληθεί στις 19.30 από το Κανάλι 9 και ό,τι και να γίνει είμαι κατενθουσιασμένη πάραυτα! Θα γυρίσουν οι κριτές; Κι αν ναι, ποιος/οι; Μείνετε συντονισμένοι!»