Από το Big Brother στον Πιο Αδύναμο Κρίκο – Γκρεμίστηκε το πλατό από τα γέλια με τις ατάκες του Τάσου Τρύφωνος

Τάσος Τρύφωνος

Ποιος παίκτης του Big Brother έλαβε μέρος στον Πιο Αδύναμο Κρίκο;

Νέοι παίκτες δοκίμασαν απόψε τις γνώσεις τους στο τηλεπαιχνίδι «Ο Πιο Αδύναμος Κρίκος», υπό το «άγρυπνο βλέμμα» του Τάσου Τρύφωνος, που χάρισε για άλλη μια φορά μοναδικές ατάκες. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες ήταν κι ο Μελέτης Γαβαλάς, ο οποίος είχε λάβει μέρος στον τελευταίο κύκλο του Big Brother που προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ. Ο Μελέτης δεν μπόρεσε να μην αναφερθεί στην αδυναμία που έχει στις γυναίκες και φυσικά ο Τάσος Τρύφωνος δεν έχασε την ευκαιρία να ξεκινήσει τα πειράγματα.

«Στην ιστορία λίγο χολαίνω, στις γυναίκες (δεν χολαίνω). Γενικά μου αρέσει το παιχνίδι, μου αρέσει το φλερτ. Εκείνες μάλλον βλέπουν κάτι σε εμένα και χολαίνουν. Δεν έχω πολύ μεγάλη επιτυχία» είπε αρχικά ο Μελέτης με τον παρουσιαστή να απαντά: «Ξέρω γιατί. Είναι αυτό το υπέρμετρο θράσος, η αυτοπεποίθηση… Είστε 30; Δεν σας φαίνεται»

Ο Μελέτης συνέχισε: «Έχω καλό DNA και γυμνάζομαι. Μπορεί να μην φαίνεται τόσο, προσέχω. Είμαι μόνος. Έχω την καλύτερη παρέα. Σκυλάκι. Και περνάμε πολύ ωραία». «Καμία επιτυχία ας πούμε; Τι δεν πάει καλά; Ξέρω φυσικά, αλλά έτσι ρωτώ. Δεν βγάζετε υπόσταση αντρική. Είστε λίγο παιδάκι. Δεν δίνετε αυτήν την ασφάλεια. Πιο σοβαρός. Είστε λίγο φαφλατάς» είπε ο Τάσος Τρύφωνος, ο οποίος όταν ζήτησε τη γνώμη των υπολοίπων παικτών επί του θέματος, γκρεμίστηκε το πλατό από τα γέλια.