«Από την ΕΡΤ μου έλεγαν δεν πρόκειται να φύγω, αλλά ο Διονύσης Τσακνής μου έδειξε την πόρτα της εξόδου»

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά...»

Ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος μίλησε στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να στα πω και περιέγραψε πως βρέθηκε εκτός της ΕΡΤ, αλλά και πως βλέπει τώρα την κατάσταση στην τηλεόραση…

«Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην επηρεάστηκε από το κλείσιμο της ΕΡΤ. Όταν άνοιξε πάλι η ΕΡΤ αυτομάτως δημιουργήθηκαν νομικά κολλήματα και είδα την πόρτα της εξόδου από το Ραδιομέγαρο. Εμένα μου έλεγαν Γιάννη μην στεναχωριέσαι, μην ανησυχείς, ο κ. Τσακνής και ο κ. Ταγματάρχης που είχαμε συζητήσει, αλλά και με άλλους οικονομικούς διευθυντές. Κι έμεινα άνεργος.»

«Συμφωνώ ότι έπρεπε και πρέπει να μπει τάξη στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, όμως δεν θα έρθει ο κύριος Παππάς να μας πει ότι θέλουμε τέσσερα κανάλια. Με αυτή τη λογική ας έχουμε και τέσσερα φροντιστήρια μέσης εκπαίδευσης και τέσσερις εφημερίδες και τέσσερα ραδιόφωνα και ας πάμε και στη Β. Κορέα να κουρέψουμε δεξιά αριστερά τα μαλλιά μας, να αφήσουμε και ένα τσουλούφι και να το παίζουμε δικτάτορες.»

«Δεν ασχολήθηκα ποτέ με τα νούμερα τηλεθέασης, αλλά πάρα πολλές φορές είχαν έρθει οι αρχισυντάκτες και μου έλεγαν, κοίτα το δίλεπτο, κοίτα το πεντάλεπτο που βγήκες και πήγαινε πάρα πολύ καλά.»

«Προφανώς και θα ήθελα να συνεχίσω στην τηλεόραση. Θέλω να φτιάξω μια εκπομπή πολύ πρωτότυπη με πολύ ωραία γραφικά τρισδιάστατα που να κρατά τον τηλεθεατή»