«Από που κι ως που έδωσαν στον Ντάνο ρόλο σε σίριαλ;»

Ντάνος

«Αυτά τα καινούρια, του ερωτικού περιεχομένου. Αυτά τα τέρατα δεν τα είχαμε ξαναδεί.»

Ο Νίκος Μουρατίδης μίλησε στο Splash για την τηλεόραση και τα ριάλιτι αγάπης, τον Γιώργο Αγγελοπουλο, τον Γιώργο Λιάγκα, αλλά και την Ελένη Μενεγάκη…

«Κάποια παιδιά που συμμετέχουν σε αυτά τα show επιβίωσης… ο Ντάνος που του έδωσαν ρόλο στο σίριαλ, από που κι ως πού; Διαβάζω και τις γνώμες ανθρώπων που εκτιμώ. Αυτό που είπε ο κ. Κοκκινόπουλος ας πούμε, ότι είτε παίζει η γάτα μου, είτε παίζει ο Ντάνος, είναι το ίδιο και το αυτό και το πιστεύω. Δεν είναι αστείο πράγμα να είσαι ηθοποιός. Έχουν πάει κι έχουν χτυπηθεί κάτω. Έχουν διαβάσει του κόσμου τους συγγραφείς. Κι από την άλλη λέει δεν θέλω να με κρίνεται αυστηρά. Γιατί να μην σε κρίνουμε αυστηρά; Δεν παίζεις ηθοποιός; Θα κριθείς ως ηθοποιός.

Δυο μεγάλα σκουπίδια. Που λέγαμε δεν θα έχει άλλο πάτο…. Φτάσαμε πάλι στον πάτο; Αυτά τα καινούρια, του ερωτικού περιεχομένου. Αυτά τα τέρατα δεν τα είχαμε ξαναδεί. Τα είδαμε φέτος. Και μάλιστα σε δύο κανάλια. Αντί να κάνουμε καλές εκπομπές, ψαγμένες εκπομπές με έρευνα, κάνουμε εκεί ένα παιχνιδάκι, το γυρνάμε και στην Τουρκία και τέλος.

Ο Γιώργος Λιάγκας σαν να πάχυνε. Έχει αρετές σας παρουσιαστής, αλλά επειδή όταν είσαι μέσα σε αυτό το χώρο σε τρελαίνει αυτός ο χώρος, μοιραία κάνεις πάρα πολλά λάθη. Βρίσκω ότι ο Λιάγκας για την τηλεόραση είναι χρήσιμος, αλλά κάνει πάρα πολλά λάθη.

Πόσα χρόνια θα μιλάμε για την Ελένη Μενεγάκη; Πόσα χρόνια έχουν περάσει; Είναι κουκλάρα, όποτε τη βλέπω από κοντά είναι σαν κουφέτο και κάνει πάρα πολύ καλά τη δουλειά της», ανέφερε ο Νίκος Μουρατίδης.

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!