«Από εδώ και πέρα δεν θα ασχοληθώ με την Ελένη Μενεγάκη και δεν θα την κατονομάσω προσωπικά»

Ελένη Μενεγάκη

"Αν αναφέρθησαν κάποια λόγια τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της οξύτατατοι χαρακτηρισμοί..."

Ήταν τον περασμένο Ιούλιο όταν η Ελένη Μενεγάκη κατέθεσε αγωγή και ασφαλιστικά μέτρα κατά της Τάνιας Ιακωβίδου, σχετικά με απρεπείς εκφράσεις της που ειπώθηκαν στην εκπομπή Αποκαλυπτικά, σχετικά με την αποχώρηση του Γρηγόρη Γκουντάρα από την εκπομπή «Ελένη». Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν στα δικαστήρια και ο δικηγόρος της παρουσιάστριας δήλωσε πως σε περίπτωση που η Τάνια Ιακωβίδου ζητήσει δημόσια συγγνώμη, τότε το θέμα θα θεωρηθεί λήξαν.

Τι δηλώνει, λοιπόν, η ίδια η Τάνια Ιακωβίδου στα Αποκαλυπτικά;

[dfp_ads id=236982]

«Σε καμία περίπτωση προσωπικά δεν ήθελα να θίξω την Ελένη Μενεγάκη, αυτό που ενδιαφέρει είναι ο κλάδος των άνεργων δημοσιογράφων που συνεχώς αυξάνεται και προσπάθησα να υπερασπιστώ τα εργασιακά δικαιώματα συναδέλφων μου και τίποτα άλλο. Αν αναφέρθησαν κάποια λόγια τα οποία θεωρήθηκαν από την πλευρά της οξύτατατοι χαρακτηρισμοί, ειλικρινά έχω να πω ότι δεν ήθελα να τη θίξω σε προσωπικό επίπεδο και θεωρώ ότι είναι επαγγελματίας υψηλού κύρους και ήθους.

Από εδώ και πέρα δεν πρόκειται, εφόσον και η ίδια το επιθυμεί, να ξανασχοληθώ μαζί της και να την κατονομάσω προσωπικά».