Απίθανο σκηνικό με την Άννα Φόνσου στην κηδεία της ξαδέρφης της – «Μπαίνει ο παπάς έξαλλος…»

Άννα Φόνσου

«Δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος, ντροπή στους Έλληνες», φώναζε ο παπάς.

Στο Πρωινό και τη Μαίρη Αρώνη έδωσε συνέντευξη η Άννα Φόνσου, η οποία μίλησε για την Ελένη Μενεγάκη, ενώ αποκάλυψε και ένα περιστατικό που συνέβη πρόσφατα, όταν βρέθηκε στην κηδεία της ξαδέρφης της, της… Άννας Φόνσου.

«Θα κάνω τηλεόραση μετά από 20 χρόνια. Θα είναι η συνέχεια από τους “Ρακοσυλλέκτες” στην ΕΡΤ. Δεν έχω πάει ποτέ στην Ελένη Μενεγάκη. Φεύγει από την τηλεόραση και δεν θα έχω πάει στην εκπομπή της. Δεν με έχει καλέσει ποτέ. Δεν είχα ποτέ την εντύπωση ότι είναι χαζή, ήξερα ότι είναι έξυπνη και αυτό που κάνει τώρα είναι πολύ έξυπνη κίνηση. Είναι καλό να καθίσει λίγο καιρό, να ανανεωθεί…», είπε η Άννα Φόνσου για την Ελένη Μενεγάκη.

Η Άννα Φόνσου είπε στη συνέχεια πώς πρόσφατα “έχασε” μια ξαδέρφη της, με την οποία είχαν το ίδιο ονοματεπώνυμο και αποκάλυψε τι συνέβη στην κηδεία με τον παπά: «Έχασα μια ξαδέλφη μου πριν λίγες μέρες, την έλεγαν Άννα Φόνσου. Πήγαμε στην κηδεία και ήταν λίγα τα άτομα, λόγω του κορονοϊού. Μπαίνει ο παπάς έξαλλος και λέει “δεν ντρέπονται οι Έλληνες; Η Άννα Φόνσου πέθανε και δεν ήρθε κόσμος, ντροπή στους Έλληνες”.

Πάει ένας συγγενής μου και του λέει ότι είναι εδώ η Άννα Φόνσου, η ηθοποιός. Λέει “που είναι;”. Του λέω “εγώ είμαι” και μου απαντάει “γιατί είσαι τόσο νέα;”».