Απίθανες δηλώσεις Κούγια για Φαίη Σκορδά και Σπύρο Μπιμπίλα – Γελούσε ο Γιώργος Λιάγκας – «Το βρίσκεις αστείο;»

Αλέξης Κούγιας

Ιδιαίτερα ενοχλημένη η Φαίη Σκορδά: "Περιμένετε να απαντήσω";

Απίστευτες δηλώσεις έκανε ο Αλέξης Κούγιας στο μικρόφωνο του Πρωινό. Η Φαίη Σκορδά και ο Σπύρος Μπιμπίλας βρέθηκαν στο στόχαστρό του, ενώ ο Γιώργος Λι΄γκας μετά την μετάδοση του βίντεο ανέφερε πως του έφτιαξε τη μέρα… Όχι, όμως, και της Φαίης Σκορδά…

Ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε αρχικά: «Επειδή συνήθως αυτοί οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι της ελίτ της δημοσιογραφικής ειρωνεύονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών -γιατί εμείς μελετήσαμε πάρα πολύ τις συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων- ανέδειξα το πώς επειδή εμφανίστηκε στην κ. Σκορδά ένας από τους δημιουργούς αυτής της σκευωρίας κατά Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης Καραντζάς, την επόμενη μέρα, η ελίτ του υπουργείου Πολιτισμού όσον αφορά τους δημοσιογράφους, ανέδειξε αυτή την εκπομπή.

Μου έκανε εντύπωση που επειδή έλεγαν εις βάρος του κ. Λιγνάδη, ανέδειξαν την παρουσία του κ. Καραντζά στην εκπομπή της κ. Σκορδά. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειρωνεύονται καθημερινά, η κ. Ακρίτα ειρωνεύεται καθημερινά αυτές τις εκπομπές, και ειρωνεύονται και τους ανθρώπους που συχνάζουν σε αυτές τις εκπομπές και παρακολουθούν αυτές τις εκπομπές».

Για το κάλεσμα που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας απάντησε γελώντας: «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι  έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν είδα κανέναν από αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επιστολή εδώ, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας. Θα νιώθει πολύ άσχημα. Δεν ήταν ψυχή εδώ πέρα. Από ό,τι είδα ήταν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας».

«Μου έφτιαξε τη μέρα. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει τόσο πολύ», είπε στη συνέχεια γελώντας ο Γιώργος Λιάγκας. «Είναι αστείο;», αναρωτήθηκε με πολύ αυστηρό ύφος η Φαίη Σκορδά.

«Του φαίνεται αστείο γιατί λέει υπέγραψαν 353 και ήταν μόνο 2 απέξω. Τον ξαναείπε πάλι Μπίμπιλα. Είπε και για σένα», πρόσθεση ο Γιώργος με την Φαίη να τον ρωτά: «Περιμένετε να απαντήσω»;

«Δεν θα απαντήσω για εμένα, θα απαντήσω σε κάτι το οποίο μάλλον ο κ. Κούγιας δεν το γνωρίζει και οι επιστήμονες του δικού του χώρου, γιατί προφανώς δεν παρακολουθεί τις δικές μας εκπομπές. Από ένα σημείο και μετά, η επικαιρότητα επειδή είχε να κάνει με θύματα και με ανθρώπους που ήθελαν να μιλήσουν, άλλαξε η σκαλέτα όχι μόνο αυτής της εκπομπής, άλλαξε το περιεχόμενο πολλών εκπομπών και από τη μαγειρική και τα ζώδια -που δεν τα υποτιμώ σε καμία περίπτωση, ίσως κάποιες εκπομπές να είχαν γλέντι και χορό- επειδή άλλαξε η καθημερινότητά μας, άλλαξε η ζωή μας με τον κορονοϊό, με όλα αυτά που γίνονται και προσαρμόστηκαν αυτές οι εκπομπές μέχρι και σήμερα σε μια άλλη καθημερινότητα. Γι’ αυτό τον λόγο εγώ έκανα συνεντεύξεις που δεν είχα κάνει τόσα χρόνια. Φιλοξενήσαμε στην εκπομπή τον κ. Τσαφούλια, τον κ. Δεληβοριά, τον κ. Καραντζά σε ένα άλλο πλαίσιο, χωρίς να πηγαίνει στοχευμένα για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Δεν ήταν προσωποποιημένα για τον πελάτη του», εξήγησε η Φαίη Σκορδά.