Απίστευτο σκηνικό! Αποκάλυψαν το λόγο του χωρισμού τους! «Ήμασταν ποτέ κανονικό ζευγάρι;» – «Άντε γαμ….!»

χωρισμού

Βρέθηκαν στην ίδια εκπομπή και έπεσαν οι μάσκες!

[dfp_ads id=236982]

Απίστευτο σκηνικό στην εκπομπή Virtually Famous. Το πρώην ζευγάρι βρέθηκε δίπλα δίπλα και λίγο λάδι στη φωτιά που ακόμα φαίνεται πως καίει ανάμεσα τους ήταν αρκετό για εκρηκτικές ατάκες ανάμεσα τους.

Ο λόγος για την πρώην πρωταγωνίστρια του Geordie Shore, Vicky Pattison και τον πρωταγωνιστή του Made in Chelsea, Spencer Matthews ο οποίος βρέθηκε δίπλα της στο νέο επεισόδιο της εκπομπής και οι άβολες δεν άργησαν να έρθουν, όταν ο παρουσιαστής έκανε λόγο για το σύντομο ρομάντζο τους.


Ο Spencer «την είπε» στον παρουσιαστή πως προσπαθεί να δημιουργήσει κλίμα αμηχανίας κι εκείνος συνέχισε να ρωτά για την ιστορία τους…
«Ήμασταν ποτέ κανονικό ζευγάρι;» είπε ρωτώντας την Vicky ο Spencer και έλαβε θανατερή ματιά με προειδοποίηση «Απλά πρόσεξε πως θα το απαντήσεις αυτό».

«Βγαίναμε, αλλά δεν εξελίχθηκε ποτέ σε κάτι σοβαρό» προσπάθησε να εξηγήσει ο Spencer και τα πράγματα άρχισαν να γίνονται κόκκινα… «Και γιατί δεν εξελίχθηκαν Spencer;» ρώτησε με υπονοούμενο η Vicky. «Δεν μπορώ να θυμηθώ. Θυμάμαι πολύ λίγα για αυτό» επέμεινε εκείνος.

Λίγο αργότερα οι μάσκες έπεσαν όταν η Vicky πρόσθεσε πως στους στόχους του για τη νέα χρονιά θα έπρεπε να είναι «να είναι καλύτερος με τα κορίτσια».
«Τι εννοείς; Σου έκανα ποτέ κάτι απαίσιο;»
«Σε σταμάτησα πριν να το κάνεις. Δεν σου έδωσα την ευκαιρία γιατί έβλεπα που πήγαινε. Θα με είχες σίγουρα απατήσει» επέμεινε εκείνη.
«Δεν μπορείς να το λες αυτό. Με αυτές τις κατηγορίες δεν θα βρω ποτέ την πραγματική αγάπη» είπε ο Spencer για να λάβει ένα λιτό και σαφές «Άντε γαμ….!»