Απίστευτη σκηνή στο Ελλάδα έχεις ταλέντο! Σεργουλόπουλος: «Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι;»

Ελλάδα έχεις ταλέντο

Άφωνοι οι κριτές του Ελλάδα έχεις ταλέντο με τον Φώτη Σεργουλόπουλο!

Ο Νίκος Στρατής ξεσήκωσε το κοινό με το free style του. Οι κριτές του έγραφαν λέξεις και εκείνος της «άρπαζε» αμέσως βάζοντας τις στις ρίμες του χωρίς να σταματά ούτε λεπτό. Οι κριτές έδειχναν ενθουσιασμένοι και έτσι κανείς δεν περίμενε τα λόγια του Φώτη Σεργουλόπουλου…

«Εγώ έχω ένα θέμα. Όταν σε είδα την προηγούμενη φορά, λέω τι ήρθε να κάνει εδώ πέρα; Εγώ για το ραπ έχω μία ιδιαίτερη άποψη. Για εμένα είναι μία υποκουλτούρα που δεν έχει να κάνει με το ταλέντο και με το stage αυτό. Τι δουλειά έχεις εδώ; Όπως τι δουλειά θα έχω εγώ να πάω στα Καμίνια να παρακολουθήσω να ραπάρουν κάτι τυπάκια. Θα πάω με μία προστασία, δεν θα πάω άνετος. Μιλάς με συνθήματα στο κοινό σου και το κοινό σου σε αγαπάει για αυτό το πράγμα. Εδώ ήρθες να κάνεις λίγο το φλωράκι; Δεν το καταλαβαίνω! Θέλω να μου απαντήσεις γιατί για εμένα το ραπ είναι μία άλλη κουλτούρα».

[dfp_ads id=236982]

«Απόλυτα σωστές οι ερωτήσεις σου και θα απαντήσω σε όλες. Εδώ δεν ήρθα να κάνω ραπ, ήρθα να κάνω free style. Σας έδειξα ότι γίνεται αυτή τη στιγμή και αυτός είναι ο λόγος που το ξανάκανα. Δεύτερον, για να είμαι ράπερ αυτή τη στιγμή, παλαιότερα στη ζωή μου, που έχω περάσει μια πολύ δύσκολη ζωή και δε χρειάζεται να την ξέρει κανείς, ήταν κάτι το οποίο ξέφευγα. Ταυτόχρονα εγώ παίζω μπουζούκι, παίζω κιθάρα, τραγουδάω λαϊκά. Είμαι μουσικός. Εδώ ήρθα να κάνω free style. Θα μπορούσα να πάρω μια κιθάρα και να κάνω free style rock. Μπορεί και να γίνει. Ήρθα να παρουσιάσω το τι μπορώ να κάνω.

Δεν ήρθα να κάνω κανένα φλωράκι. Δεν ξέρω καν από που προήλθε αυτό. Ήρθα πολύ δυναμικά νομίζω, δεν ήρθα με μια κιθαρούλα ή να τραγουδάω ποπ, άρα δεν ξέρω που κολλάει αυτό. Γενικότερα ήρθα να παρουσιάσω αυτό που έκανα και εντυπωσιαστήκατε και χάρηκα. Δεν ξέρω αν σε κάλυψα», ανέφερε ο Νίκος Στρατής. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος όχι μόνο είχε καλυφθεί, αλλά πάτησε και το Golden Buzzer, αφού στην πραγματικότητα ήταν ενθουσιασμένος με αυτό που είδε!