Απίστευτη ατάκα του Διονύση Πρώιου – «Το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού»

Διονύσης Πρώιος

Άφωνοι έμειναν στο Πρωινό με τη δήλωση που έκανε ο Διονύσης Πρώιος από το MasterChef στους δημοσιογράφους.

Ο Διονύσης Πρόιος βγήκε από το MasterChef και στη συνάντησή του με τους δημοσιογράφους έκανε μια… απίστευτη δήλωση! Αρχικά, ο πρώην παίκτης του MasterChef είπε για το παιχνίδι: «Το βιβλίο μου θα έχει τίτλο «Sex, drugs and rock n’ roll στο MasterChef 4″. Η Μάρλεν στο μυθιστόρημά μου λέγεται Ροσίτα και η Μαρία λέγεται ακέφαλη πριγκίπισσα».

Στη συνέχεια, ο Διονύσης Πρώιος μίλησε για τις δραματικές στιγμές της ζωής του και πώς αυτές τον άλλαξαν. Κάπου εκεί, όμως, ήρθε και η φράση που κανείς δεν περίμενε να ακούσει.

«Έχω κάνει πολλά πανεπιστήμια και το μεγαλύτερο ήταν το πανεπιστήμιο της ζωής μου. Έχω θάψει τον πατέρα μου, έχω θάψει τον γιο μου. Ο πατέρας μου με μηχανή, ο γιος μου με μηχανή, εγώ έχω πάει 200 φορές στο ΚΑΤ και ακόμα είμαι εδώ.

Την Κυριακή είναι 5 χρόνια που ο γιος μου πήγε στο επόμενο επίπεδο, στην επόμενη πίστα που το λέω, αυτές τις μέρες βγήκα και από το MasterChef και είναι λίγο παράξενες… Το ότι δεν σας έχω χώσει τα μικρόφωνα κάπου αλλού είναι γιατί ο Θεός και ο γιος μου με κάνει να είμαι καλά και με τόση αγάπη από τον κόσμο», είπε ο Διονύσης Πρώιος.