Απίστευτη αποκάλυψη για το Survivor: «Έχει γίνει σεξ και το ένα πρόσωπο είναι…»

Survivor

Έμειναν όλοι με το στόμα ανοιχτό στο Πρωινό! Η Φαίη Σκορδά έπαθε σοκ όταν έμαθε ότι αλλάζουν οι παρτενέρ..."

Η Ειρήνη Παπαδοπούλου εξομολογήθηκε για το Survivor στον Γρηγόρη Αρναούτογλου ότι τα καλύτερα δεν τα έχουμε δει στο reality και πως αν τα έπαιζε ο ΣΚΑΪ το πρόγραμμα θα έκανε 90% τηλεθέαση. Το απόσπασμα έπαιξε στο Πρωινό και η Σάσα Σταμάτη έκανε τη μεγάλη αποκάλυψη περί σεξ…

[dfp_ads id=236982]

«Έμαθα ότι έχει γίνει σεξ και το ένα πρόσωπο παραμένει σταθερό. Ο κόσμος είναι πολύ έξυπνος, μπορεί να καταλάβει. Πάμε όλοι εμείς σε ένα ριάλιτι, δεν θα καταλάβει ο κόσμος ποιος έχει κάνει σεξ; Φαίνεται ποιος και ποια το κουνάει περισσότερο! Δεν το έχει τραβήξει η κάμερα γιατί έλεγαν ότι έφευγαν στο βουνό και χανόντουσαν για ώρες. Παραμένει σταθερό το ένα πρόσωπο, τα άλλα αλλάζουν! Κάποια κοπέλα το έμαθε αυτό ότι γίνεται και πήγε και το είπε σε άλλον», ανέφερε η Σάσα Σταμάτη, επικαλούμενη έγκυρη πηγή!

Όπως αντιλαμβάνεστε, ακολούθησε ο κακός χαμός!

Στο παρελθόν έχουν ακουστεί διάφορες φήμες περί ερωτικών συνευρέσεων μεταξύ των παικτών του Survivor. Οι πληροφορίες αυτές, όμως, ξεπερνούν κάθε προηγούμενο. Αφορούν πολύ συγκεκριμένα άτομα, μερικά εξ’ αυτών υπεράνω κάθε υποψίας.

Τι θα δούμε στο επόμενο επεισόδιο του Survivor;

Μετά την αποχώρηση της Λάουρας από το παιχνίδι, οι «Διάσημοι» ήταν ιδιαίτερα στενοχωρημένοι και σκεπτικοί στην παραλία τους κι ακόμη περισσότερο η Ευριδίκη Βαλαβάνη που παρέμεινε η μοναδική γυναίκα της ομάδας της. «Διάσημοι» και «Μαχητές» αριθμούν πλέον συνολικά 11 άτομα. Τα πράγματα δυσκολεύουν ακόμη περισσότερο για όλους και οι εντάσεις καλά κρατούν.

Την Κυριακή, ένα νέο επεισόδιο Survivor έρχεται στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ με τις δύο ομάδες να αγωνίζονται για το έπαθλο του φαγητού. Το βράδυ «Διάσημοι» και «Μαχητές» θα μεταβούν στο χώρο όπου παίζουν κουίζ και θα περάσουν όμορφες, χαλαρές στιγμές στο παιχνίδι ερωτήσεων και ένας από αυτούς θα κερδίσει το έπαθλο.

Ένα ακόμη καθηλωτικό επεισόδιο του Survivor την Κυριακή στις 9 το βράδυ στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Δράση, αγωνία και ανατροπές μέχρι την τελευταία στιγμή αναμένεται να κεντρίσουν και πάλι το ενδιαφέρον των τηλεθεατών, αφού ο αγώνας για το έπαθλο του φαγητού θα διεκδικηθεί κι από τις δύο ομάδες στο έπακρον.