Απίστευτη αμηχανία με τα …αστεία της παρουσιάστριας! Ακύρωσε όλες του τις συνεντεύξεις ο Jonah Hill

Το περιστατικό στον αέρα της εκπομπής και η πικρόχολη απάντηση του Johan Hill.

Το χιούμορ του ηθοποιού Jonah Hill πήγε περίπατο σε εκπομπή της γαλλικής τηλεόρασης. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός δέχτηκε τα πειράγματα της Ornella Fleury στον αέρα της γαλλικής εκπομπής “Le Grand Journal”, αλλά όχι με χαμόγελο.

Η Ornella Fleury περιέγραψε την σεξουαλική φαντασίωση της με ένα ακραίο χιούμορ: «Ήταν όταν σε είδα να σε σοδομίζει ένας δαίμονας τριών μέτρων στο This is the end που είπα στον εαυτό μου, αυτός είναι ο άντρας της ζωής μου.» Το σχόλιο της δέχτηκε μια άκομψη απάντηση από τον Jonah Hill, ο οποίος σχολίασε «Και εσύ; Ακούω πως σοδομίζεσαι πολύ συχνά».

Η παρουσιάστρια δεν πτοήθηκε και συνεχίζοντας την περιγραφή της είπε: «Η σεξουαλική μου φαντασίωση είναι να συναντιόμασταν σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου τη νύχτα. Να μιλούσαμε, να με έκανες να γελάσω, να γελάσω πολύ και έπειτα ξαφνικά να φέρεις τους φίλους σου Leonardo DiCaprio και Brad Pitt και να …φύγεις.»

https://www.youtube.com/watch?v=gUW5Z-tyw3I

Ο ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχληση του κατά την περιγραφή της Ornella και έτσι της απάντησε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα εδώ για να με γελοιοποιήσει ένα κορίτσι που λέει τον καιρό.

Όπως αναφέρουν τα ξένα μέσα, ο ηθοποιός ακύρωσε όλες τις υπόλοιπες συνεντεύξεις του ταξιδιού του, ενώ η παρουσιάστρια δήλωσε μετανιωμένη που προκάλεσε τον ηθοποιό: «Νόμιζα ότι απλά σαχλαμαρίζω με έναν φίλο, αλλά η αλήθεια είναι πως δεν είμαστε φίλοι. Η πραγματικότητα είναι πως εκείνος έχει προταθεί δυο φορές για Όσκαρ και εγώ απλά έχω δυο βίντεο στο youtube. Έχει κάνει ταινίες με τον Scorese και τον Tarantino και εγώ μια διαφήμιση για καθαριστικά προϊόντα.