Απίστευτα σχόλια στο Πρωινό για τα προσόντα του Αλέξανδρου Σίαρς: «Κοίτα θηλές! Το πακετάκι του μπροστά…»

Αλέξανδρος Σίαρς

"Το πακετάκι του μπροστά, πολύ δυνατός κι αυτός, φεύγει..."

Το Nomads έρχεται σύντομα στη συχνότητα του ΑΝΤ1 και μέσα από το Πρωινό θα γνωρίσουμε σταδιακά όλους τους παίκτες του παιχνιδιού. Η Αννίτα Ναθαναήλ και ο Αλέξανδρος Σίαρς είναι οι δύο πρώτοι που είδαμε σε βίντεο στην εκπομπή της Δευτέρας. Ποιος είναι, όμως, ο hot Αλέξανδρος Σίαρς που προκάλεσε χαμό στον αέρα;

«Είμαι ο Αλέξανδρος Σίαρς, είμαι 25 ετών. Η μητέρα μου είναι Ελληνίδα, ο πατέρας μου είναι από την Αμερική και είμαι προπονητής ενδυνάμωσης και φυσικής κατάστασης. Τα τελευταία 5 χρόνια ασχολούμαι με την καλλισθενική γυμναστική. Θέλω πολύ να είμαι ο αρχηγός μιας ομάδας γιατί θέλω να τους μπριζώσω όλους για να έχουμε τον ίδιο στόχο με την ίδια ενέργεια και να τα παλέψουμε όλα μέχρι το τέλος. Βέβαια, μπορώ να ακολουθήσω έναν άλλον ηγέτη, ο οποίος μπορεί να μας οδηγήσει επίσης στον κατάλληλο στόχο. Η αλήθεια είναι πως θα μου λείψει το φαγητό γιατί έχω μάθει να διατηρώ τον όγκο μου με πολλή πρωτεΐνη, με πολλές θερμίδες», λέει ο ίδιος.

Κι ενώ όλοι οι συντελεστές του Πρωινό θαύμαζαν την εικόνα του νεαρού αθλητή, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος προκάλεσε μια… μοναδική και ξεκαρδιστική αναστάτωση με τα σχόλιά του: «Κοίτα θηλές! Πολύ δυνατός! Το πακετάκι του μπροστά, πολύ δυνατός κι αυτός, φεύγει… Είναι ο Θορν από την Τόλμη και Γοητεία»!

Διαβάστε όλα τα νέα για το Nomads εδώ…