Aπίστευτα ποσοστά τηλεθέασης για την Eurovision!

Παρά την έλλειψη...σασπένς για την τελική έκβαση των αποτελεσμάτων, η EUROVISION σημείωσε σχεδόν σε ολόκληρη τη βραδιά, τεράστια ποσοστά τηλεθέασης!

Οι τηλεθεατές πάτησαν τη ΝΕΤ στο τηλεκοντρόλ τους σχεδόν…αυτόματα στις 22:00! Με το…καλησπέρα της Μαρίας Κοζάκου, το 48.5% είχε ήδη συντονιστεί!

Μπορεί όλοι να έλεγαν ότι φέτος…κανείς δεν ασχολείται με την Eurovision, αλλά όπως φαίνεται ο θεσμός παραμένει ένα ενδιαφέρον τηλεοπτικό πρόγραμμα, τουλάχιστον για…χάζεμα το Σαββατόβραδο! Αυτό αποδείχθηκε και χθες!

Ο κόσμος περίμενε υπομονετικά να ακούσει όλα τα τραγούδια του διαγωνισμού και η αγωνία όσο προχωρούσε η βραδιά κορυφωνόταν. Την ώρα που τραγούδησε η Ήβη Αδάμου, η τηλεθέαση ξεπερνούσε το 60%, ενώ για την Ελευθερία Ελευθερίου, πλησίασε στο 70%! (68,8%!)

Το υψηλότερο τέταρτο που κατέγραψε η NIELSEN ήταν στη 01:00 όταν είχε ήδη ξεκινήσει η διαδικασία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων και παρά το γεγονός ότι η Σουηδία φάνηκε σχετικά γρήγορα ότι θα είναι η νικήτρια, αυτό δεν…ξενέρωσε τους τηλεθεατές, το 75,5% των οποίων παρέμειναν στη ΝΕΤ!

Περισσότερο από το 60% περίμενε ως και το τέλος για να δει τη θέση θα πάρει τελικά η Ελλάδα και η Κύπρος!

Αυτά τα ποσοστά είναι στην κατηγορία 15-44, ενώ στο σύνολο να σημειώσουμε ότι το κορυφαίο τέταρτο, «έπιασε» 75,9%!

Διαβάστε ΕΔΩ όλα τα νέα της EUROVISION!