«Απέρριψα πρόταση από το Τατουάζ! Δεν γινόταν να συμμετάσχω»

Το Τατουάζ

«Κάποτε μπορεί ένας ηθοποιός να έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Κι εγώ έχω πάρει πολύ καλά λεφτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα».

Στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο έδωσε συνέντευξη ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος αναφέρθηκε και στην πρόταση που απέρριψε για να συμμετάσχει στο Τατουάζ.

«Το καλοκαίρι θα είμαι σε περιοδεία με την “Μαρία Πενταγιώτισσα” του Μποστ. Θα ήθελα να κάθομαι συνέχεια και να κάνω ταξίδια, να ασχολούμαι στο κτήμα ερασιτεχνικά με τη γη, αλλά δυστυχώς οι ηθοποιοί δεν είναι πλούσιοι. Κάποτε μπορεί ένας ηθοποιός να έπαιρνε 10.000 ευρώ το επεισόδιο. Κι εγώ έχω πάρει πολύ καλά λεφτά, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα. Άκουσα κι εγώ ότι μπορεί να ξαναγίνουν τα Εγκλήματα αλλά νομίζω ότι ήταν φήμη.

Τα νούμερα τηλεθέασης των πρώτων επεισοδίων των Εγκλημάτων ήταν πάρα πολύ χαμηλά, της τάξεως του 4-5%. Είχαν πει ότι αν μετά το πέμπτο επεισόδιο δεν ανέβουν τα νούμερα, θα τα έκοβαν τα Εγκλήματα. Απέρριψα κάτι πρόπερσι, το οποίο έχει κάνει πολύ μεγάλη επιτυχία, αλλά δεν γινόταν να συμμετάσχω. Η πρόταση ήταν από το Τατουάζ», είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Δείτε όλα όσα είπε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης…

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα από την τηλεόραση και όχι μόνο!