Απελπισμένη η Ελένη Τσολάκη με το χάος στον αέρα της εκπομπής της: «Όχι, όχι, όχι!»

Ελένη Τσολάκη

"Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι ωραίοι σας παρακαλώ" - Εκτός ελέγχου η συζήτηση στο πάνελ του ΟΡΕΝ.

Ένταση προκλήθηκε νωρίτερα σήμερα (23/2) στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού», με την Ελένη Τσολάκη να προσπαθεί να θέσει υπό έλεγχο τη συζήτηση που εξελισσόταν εκείνη τη στιγμή στο πάνελ και αφορούσε στις εκατέρωθεν δηλώσεις ανάμεσα σε Δημήτρη Παπανώτα και Δημήτρη Μακαλιά.

«Η Αφροδίτη Γραμμέλη είπε ότι δεν θέλει να σχολιάσει τα λεγόμενα ενός συναδέλφου για έναν άλλο συνάδελφο. Καμιά φορά σε αυτές τις εκπομπές, επειδή τα λέμε όλα με αφορμή κάποιες δηλώσεις που παίζουμε, όταν θα βγεις έξω και σου κάνουν μία ερώτηση στο πόδι, δεν θέλεις να επανέλθεις στο θέμα», είπε αρχικά η Ελένη Τσολάκη.

«Ενδεχομένως στο συγκεκριμένο θέμα του Δημήτρη Μακαλιά η Αφροδίτη να μην είχε τοποθετηθεί μέσα από την εκπομπή στην οποία συμμετέχει, δεν είναι κακό αυτό. Υπάρχουν κι άλλοι που δεν τα λένε εκεί που είναι και πάνε και τα λένε αλλού», τόνισε η παρουσιάστρια του ΟΡΕΝ.

«Ο Παπανώτας ειρωνεύτηκε τον Μακαλιά, τον είπε «αλεξιπτωτιστή», και ήταν κακό που βγήκε μετά ο Μακαλιάς και με πολύ χιούμορ απάντησε ότι είναι δύσκολη δουλειά να είσαι αλεξιπτωτιστής;», σχολίασε ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, με τον Θοδωρή Ρακιντζή να επιμένει ότι θα πρέπει να υπάρχει σεβασμός στην ιεραρχία.

«Αυτά τα έχουμε πει εκατό φορές αλλά, εντάξει, τον Παπανώτα δεν μπορείς να τον πεις πανελίστα», απάντησε η Ελένη Τσολάκη, με τον Ποσειδώνα Γιαννόπουλο να παρατηρεί πως «επειδή κάποιοι άνθρωποι είναι σημαντικοί, δεν σημαίνει ότι δεν μπορούν να υπάρξουν και μελλοντικά σημαντικοί άνθρωποι».

Όταν ο Δημήτρης Μηλιόγλου θέλησε να υπερασπιστεί τον Δημήτρη Μακαλιά για την τοποθέτησή του, ο Θοδωρής Ρακιντζής του επιτέθηκε λεκτικά, με αποτέλεσμα οι τόνοι να ανέβουν απότομα και η παρουσιάστρια της εκπομπής να εκφράζει τη δυσανασχέτησή της.

«Όχι, όχι, όχι! Οι χαρακτηρισμοί δεν είναι ωραίοι! Όλοι τη δουλειά μας κάνουμε και όλοι μπορεί να είμαστε παρατρεχάμενοι κάποιου άλλου», είπε η Ελένη Τσολάκη και πέρασε σε διαφημιστικά μηνύματα.